A fejemben mindig “számokat csinálok”, ugye ezzel nem vagyok egyedül?
Nehéz leirni, de mindig kapok egy dallamot, a dallamból pedig elkezdem a fejemben a hangzást, aztán rá szöveget rakni és a végén egy tök jó szám lesz a fejemben ami ha igazi lenne tök nagy sláger lenne, de ugye ezt nem csak én csinálom?:D
Remélem más is csinálja ezt, mert szokták mondani hogy fura vagyok, és akkor ez is egy új furaság lenne...
Én nem csinálom...
De nincs vele baj, így születnek a dalok, ha valaki más lennél.
Jah, sajnos nem értek a zenéhez, most meg tudnám ezeket valósítani igazi számként:D
Köszi a választ egyébként
Mindenki szokta csak nem figyelnek oda, azért nem hallják.
Nekem könnyű, mert van hangszerem, de neked nincs. Talán egy kis szinti lenne a legegyszerűbb amin lepötyőgöd a dallamot. Ahhoz nem kell megtanulni rajta játszani, meg fogod rajta találni a hangokat. Vannak elvileg otthoni, egyszerűbb zeneszerkesztő programok amivel több sávot tudsz összerakni. Vagy keresel kedves embereket akik játszanak hangszereken és eljátszák neked ami a fejedben szól. Nekem sajnos nagyon hiányzik egy csellós. Egy olyan dal is van amihez kórusra lenne szükségem, na de arra aztán várhatok... :D Lényeg hogy ha komolyan szeretnéd, így vagy úgy de megoldható hogy kikerüljön a fejedből a dal. Persze azért néha olyan ez, mint mikor valami nagyszerű gondolatod támad és mire leírod már nem néz ki olyan jól. Az agy hajlamos kitölteni nemlétező részeket úgy mintha egybe lenne az egész, és mikor össze kell rakni sehogyse áll össze. Ettől függetlenül érdemes kipróbálni. Legegyszerűbb szerintem a szinti+program verzió.
Imovie-n nem jó ha megpróbálom a dallamot?
És jó lett a szám??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!