Utcai zene, tapasztalatok? Egyedül vagy többen? Hol érdemes?
Én a '90-es években kerestem rengeteg pénzt egy trióval Ausztriában. Krems, Steyr, Bruck an der Mur, Neukirchen, ezek voltak a legjobb városok. A nagyvárosokban immunisak a népek, alig csurran valami. Kis osztrák városkák, ahol van valami autózaj mentes tér, vagy sétálóutca.
Nekünk a trió bevált. A két másik tag előtte duózott, de attól, hogy bevettek harmadiknak, ők is többet kerestek, annyival színesebb produkciót nyújtottunk. Manapság filléres akkus erősítők vannak, meg ezerféle alap, amire szólózni lehet, más a helyzet. Lehet, hogy egymagad is könnyen keresel.
Sajnos az évek során egyre szigorúbbak lettek a feltételek. Ahol '95-ben még engedély nélkül játszhattunk, '98-ban már önkormányzati papír kellett. Most fogalmam sincs, mi lehet a helyzet. Ki kell próbálni.
Amúgy ennek örülök. Azt hittem pedig hogy itt irtják a zenészeket. De ha ilyen libsi légkör van Bp-n akkor lehet, hogy egyszer majd én is zenélek ott. Persze nem egyedül.
Amúgy meg ha kihangosítjátok magatokat, akkor ne nagyon hangosra, mert az rohadtul idegesítő tud lenni.
Oké, köszi mindenkinek.
A külföldieket én is nagyon adom, náluk jól lehet járni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!