Mi bajom a Zikkurat Színpadi Ügynökséggel?
Ez a honlap három nagylemeznél (Ne sírjatok lányok (1973), A koncert (1981), Illés-kislemezek (1984)) nem írja le, hogy a nagylemezen milyen számok vannak. A Facebook-on az Illés Kluboschok Baráti Köre ezt írta nekem:
"A Zikkurat Színpadi Ügynökség kezeli azt oldalt"
A Zikkurat Színpadi Ügynökség pedig nemhogy a honlapot nem javítja ki, de még az én írásaimra sem hajlandó válaszolni. Ha rajtam múlna, én támadnám a Zikkurat Színpadi Ügynökséget, azért, mert 1984-ben nem jelent Illés nagylemez. Már több honlapot is megszüntettek, köztük vannak olyanok is, melyek a web.archive.org-vel sem érhetőek el. Ha netán megszűnne a [link] honlap, akkor nem tudom, hogy a wikipédia itt mit írna:
Azt se tudom, hogy rajtam kívül nézegeti-e még valaki a honlapot. Ha meg nem, akkor a honlap miért nem szűnik meg?
Nálam minden rendben. Nézze meg ön is ezt a diszkográfiát:
1984-ben nem jelent meg Illés lemez.
Bocsánat, közben utánanéztem: valóban nem jelent meg lemez 84-ben; az említett anyag 1983-ban lett kiadva:
És az 1978-as Boldog város viszont kimaradt a diszkográfiából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!