Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Pink Floyd miért olyan menő...

A Pink Floyd miért olyan menő zenekar?

Figyelt kérdés

Miért olyan népszerűek?

Vagy csak annyi, hogy nagy drogfogyasztók?

2019. febr. 28. 19:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltuk a kérdésed, azért írtuk ugyanazt többen, mert ez a valóság. Ha nem tetszik, ez van. Te kérdezted.
2019. márc. 1. 21:14
 22/30 BruceStark ***** válasza:
100%
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a kérdező csupán trollkodik...
2019. márc. 1. 21:41
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy simán lehet, a gyakori az unatkozók, az idióták, a fétisesek, és a trollok gyűjtőhelye. Megszokhattam volna már...*szemforgatás*
2019. márc. 2. 13:15
 24/30 anonim ***** válasza:
88%
Szia, én az előbbiektől kicsit finomabban írom le a véleményem, de a butaságokra nekem is lenne egy két szavam :) én soha nem drogoztam de imádom a Pink Floydot, szóval azt nem hinném h azmiatt népszerűek. Ha a rockosabb stilus miatt tartod előbbre a Tankcsapdát, akkor a PF-nál is találsz egy két olyan számot, amitől eldobod az agyad a gitárszólótól ha belehallgatsz.
2019. márc. 19. 23:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kérdéséből már világít egyfajta résztájékozottság.

Másfelől:

Akinek nem tetszik a válasz, az mégis egyáltalán minek teszi fel a kérdést ?

2019. ápr. 22. 15:31
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert az emberek szerencsére kezdenek visszaszokni az igényes jó zenére és gitárszólókra.

A Pink Floyd nem drogos zenekar, sohasem volt az és én még a pszichedelikus jelzőt is kétségbe vonnám. Az új stílus, szokatlan gitár technika és effektek tették azzá inkább.

2019. szept. 16. 01:56
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
A Pink Floyd is "drogos" zenekar, avagy pszichedelikus zenekar is. 2 is. De ez még mindig nem jelent semmi negatívumot zene szempontjából. Nem értem miért kell tagadni. A 70es években boldog boldogtalan drogozott, a zenészek pláne.
2019. szept. 17. 06:16
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért olyan népszerűek, szerintem, mert iszonyat modern zenét játszottak. Hallgass csak bele a Beatles kori zenékbe, mind ugyan olyan. Mert akkor ilyen zenéket csináltak. Hallgass bele a Pink Floyd zenéjébe, és az akkori zenekarok zenéjébe. Ég és föld!! Ilyen zenét akkor, senki sem játszott.

A zenéjük nem csak hogy a saját korát előzte meg, de ha most jönnének ki mint pszichedelikus rockzenekar számai, simán megállnák a helyüket.

A tankcsapdával meg nem említeném egy lapon. 😃

Sajnos manapság, mi, már sohasem fogjuk megtapasztalni ezt, milyen volt akkor olyan zenét hallani ami megelőzte a korát.

2020. márc. 22. 01:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 10. Nem tudom mire gondolt apukád, de ha arra, hogy a PF egyslágeres, akkor nagyot téved Amit csinálnak a művészek. Nem csak a szöveg a lényeg. Ezek inkább elmélyülős dalok. Meg vannak olyan számaik amiknek köze nincs a droghoz.
2020. aug. 4. 23:34
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a drogfogyasztáson múlna, minden második drogosból egykettőre szupersztár lenne. Nagyon nem ugyanaz, eredeti értéket alkotni valamiben, vagy megélni a népszerűnek bizonyult paneldarabokból. A Pink Floyd eredetit tett le az asztalra, a tankcsapda meg ripacs, értéktelen tucatrock, mindenféle eredeti ötlet vagy gondolat nélkül. De ha téged ez zavar, menedzseld a tankcsapdát, és csinálj belőlük nagyobbat, akkor majd el lehetsz telve a saját igazaddal. Művészt akkor sem csinál belőlük senki.
2020. szept. 4. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!