Jól látom, hogy az Ossian zenekar politikailag jobboldali?
Magyar érzelműek, és büszkék a magyarságukra.
De ez nem jelenik meg annyira a zenében.
Ossian azért lesz örökké a magyar metál oszlopos tagja, mert elhozták a Judas Priest zenéjét magyarul Abban az időben, amikor tilos volt nyugati kultúrát terjeszteni.
Emiatt a metál templom rájuk is épült...
Nem kell szeretni a zenéjüket. Nagyon sok más zenekar van. Ízléseken vitatkozni meg nem érdemes.
Nagyon sokan Ossian által vagy éppen pokolgép által kezdtek metál zenét hallgatni. Ha nem lenne ez a két zenekar, lehet maradtam volna a Scooternél 9 éves korom óta. De jobban tetszik a Tool és a Within temptation, meg a Pantera, mint az Auchan. Ettől még tudom tisztelni őket, hiába nem szeretem már a zenéjüket.
Bulvár része a dolognak, hogy engem Pokolgép koncerten raboltak ki szlovák Pokolgép rajongók. Azóta nem hallgatok Kalapács és pkg zenét. Mert számomra hiteltelen az a közeg, akinek szól és én kiemelkedtem közülük.
De ha nem tetszik, foglalkozhatsz a nyomoroddal, hogy magyarázod, miért nem tetszik, miközben hallgatod, és foglalkozhatsz magad építésével is, hogy mást keresel. Az elsőtől kevesebb leszel és rossz hangulatot generálsz, hiába gondolod jogosnak, de át állsz a sötét oldalra. Az utóbbi által megnyugvást találsz és új zenéket, épül az ízlésed, új embereket ismerhetsz meg és épülnek
a személyiségi jegyeid. Mindkét úton jártam, hogy tudjam, az önrombolást megbántam.
Még egy fontos dolog. A Jobb Oldali nem azonos a Jobbikkal. Sokat kell még tanulnod a politikáról, ezt felfogd.
Sőt! A modern politika a tisztán jobb és bal oldalt már nem is gyakorolja. Szépen keresztbe csúszott a szociális, a gazdasági, a külpolitikai rész minden pártnál. Nincs ma magyaroknál tisztán jobb oldali párt.
Azért egy Judas Priestet nem, hogy egy lapon emlegetni egy fossziánnal de hasonlítgatni lol hagyjuk már. Az egész ossian diszkográfia a közelébe nem ér ennek a mesterműnek, és akkor még nem is beszéltünk a többiről.
Igen, magyar érzelműek inkább, egy turbómagyar ismerősöm is odáig van értük.
De ahogy te is írod, az Ossian egy rakás trágya, igazi proli metal egy nagyképű énekessel, akinek semmi hangja, primitív dalszövegekkel, sablonos megoldásokkal. Nem nagyon tudnék igénytelenebb magyar metal együttest mondani.
igazad van, elhamarkodott kijelentés volt. A Kárpátia tényleg náluk is rosszabb, ráadásul ma hallottam a Nemzeti Hang nevű csodát.
Imádom, mikor kapahangú emberek énekelnek, meg azt sem értem, miért erőltetik a dalszöveg-írást olyanok, akiknek egyáltalán nem megy.
olyanok, mint egy 12 évesekből álló kezdő együttes, komolyan én érzem magam kínosan a gép előtt helyettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!