Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jól látom, hogy az Ossian...

Jól látom, hogy az Ossian zenekar politikailag jobboldali?

Figyelt kérdés
Vannak olyan témái, amik erre utalnak. Tehát nekem jobbikosoknak tűnnek. Engem ez nagyon taszít és ez az egyik oka, amiért nem hallgatom őket.

2019. febr. 15. 23:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na de kárpátia nem metál. Sima nemzeti rock.
2019. febr. 23. 10:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Engem ez nagyon taszít és ez az egyik oka, amiért nem hallgatom őket."

És mi a másik?

2019. márc. 16. 21:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Másik? Szar, gagyi, full átlagos szövegvilág, átlagos, unalmas dolgokról. Némelyik szöveg olyan amatőr, hogy olyat én is tudnék írni, vagy jobbakat ha kicsit megerőltetem magam...
2019. máj. 7. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Rendben, akkor erőltesdeg magad és csinálj jobbat!

Ahhoz lépest, hogy semmilyen mófon nem egywzik az ízlésvilágoddal, elég sokat foglalkouol velük. Vajon miért? Ennyire nincs mivel lekötnöd magad?

2019. máj. 8. 07:54
 15/17 anonim ***** válasza:
13%

kérdező, igazad van, de felesleges velük ennyit foglalkozni.

Az Ossian jobbára az izzadságú prolik hallgatják, de ezt már megbeszéltük. A dalszövegek szerintem bőven átlag alattiak, de ez teljesen megszokott, vmiért a magyar rock és metal együttesek nem tudnak dalszöveget írni, és vmiért képtelenek elszakadni ezektől közhelyes hülyeségektől.

de csak ismételni tudom magam: kár sokat foglalkozni velük, megvan a saját igénytelen közönségük, az igényesebb emberek meg nyilván mást hallgatnak.

2019. máj. 9. 08:41
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
nemtom ki pontozta le a 2. választ de jó nagy gyökér lehetett
2019. máj. 11. 18:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmész pl egy motorostalálkozóra, amelyeken pl az Ossian elég gyakran megfordul, akkor rájössz, hogy elvakultan jobboldali, mint ott általában a legtöbben és nagyon sok előadó is. Én sokat járok ilyen helyekre, pedig rendkívül nem értek egyet ezzel a "nemzethy magyar mindent is" világnézettel. Pl elfogadom a melegeket, iszok Coca colát, momentuma szavaztam, ilyenek.... De hát, ez ilyen... Ettől függetlenül megvan a maga bája a közösségnek, elég jó hangulat tud ilyen helyeken kialakulni, a legtöbb kis találkozón nagyon családias a hangulat, de nem kell túlmisztifikálni semmilyen emberi jellemző terén,ott is sokféle ember megfordul. Ez értendő a zenére is. Az Ossian nem igazán szeretem, mert már "kinőttem" belőle, nem érzem annyira magaménak a zenéjüket, de a fiatalkoromat azért ha nem is meghatározás, de része volt. És jó volt. Igaz Paksi Endre egy kőkemény alkoholista, szóval lehet keresni bennük a hibát, de amúgy felesleges. A szerelemről szóló dalaikat szeretem, de szerintem a szövegek erősebbek mint maga a zenei összkép. Egyébként én a Kárpátiával vagyok úgy ahogy te az Ossiannal.... Mielőtt nemzeti köztiszteletnek örvendő karlengető hunginácik lettek is utáltam, mert úgy koncerteznek mint valami félistenek.... Ehhez képest pl az Ossian igazán szerény, ahogyan a Pokolgép, vagy a Lord, vagy nem is tudom, bárki mást is említhetnék.... Azonkívül zeneileg és dalszöveg szintjén is egy fos,kivéve a régi feldolgozásokat, meg egy-két régebbi zenét (még az Abból a fából c. dal korabeliek)...
2019. aug. 22. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!