Miért lett az Ossians Skinhead zenekar?
Nagy kedvencem volt idáig az Ossians, de szomorúan látom, hogy immáron skinhed zenekar lett! Paksi már rég levágta a haját, de az nem baj, mert öreg. De bevették ezt a dobost, aki valószínűleg ideológiailag átnevelte Krisztiánt és most a Ricsit is. Attus miatta lépett le, az tuti.
Végtelenül szomorú vagyok... :(
Ossian nem Ossians
És Paksi Endre egyáltalán nem skinhead,hidd el ismerem közelebbről. Egy legenda. A Pokolgépből kilépés után körülvette magát fiatal zöldfülüekkel és létrehozta az ország második leghíresebb rockzenekarát :)
Helyesen: Ossian.
Miért lenne skihhead zenekar? Eléggé benne járnak a korban, ennyi idősen azért mókás tud már lenni a hosszú haj.
Nem a külsőségek határozzák meg sem az embert, sem a zenét.
Régen ez is egyfajta divathóbort volt, lázadás. Lecsengett.
Ahogy a szegecses karkötők, a bőrruhák, láncok sem nagyon jellemzők már a metal zenekarok színpadi megjelenésében.
Nem kell ezt ennyire túldimenzionálni!
Látom nem vagy képben barátom. Egyedül a Paksi öreg, a többiekről nem mondanám, hogy benne vannak a korban (Ricsi és Krisz 45, az új dobos meg 28 éves csak). A skinhedség pedig egyértelmű immár, nézd meg a fizimiskát illetve mi lóg Endre nyakában.
Amúgy nekem van farmerom és bőröm, felvarróm és láncom is, én ebben a szellemiségben élek hosszú-hosszú évtizedek óta. A rock hit nem múlandó.
Ismerem a csapat tagjait és a korukat is.
Az előző dobos sem volt hosszú hajú, Endre a Wellington óta rövid hajú, ami nem tegnap volt. Egy zenei iränyzat kedvelése, vagy művelése független a külsőségektől. Van, akinek ötven évesen is jól áll a hosszú haj, van, aki huszonévesen is igènytelenül fest vele. Nem az Ossian az egyetlen zenekar a világon, akik hétköznapibb külsőre váltottak. Pusztán ez alapján beskatulyázni valakit, gyermekien naiv dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!