Nagyon gáz ha 23 éves nőként a régi zenék tetszenek? Lent vannak a példák
2019. jan. 23. 07:32
1/10 anonim válasza:
Az a Mamma mia egy giccs, paródia.
Akoor már nézd az eredetit.
2/10 A kérdező kommentje:
Az eredetit szoktam nézni csak ez ugrott be először. :)
2019. jan. 23. 07:45
3/10 anonim válasza:
Nem gáz, a retro minden korszakban divat. A Retro rádiónak is van hallgatottsága, és én is szívesebben hallgatom a régieket, mint a maiakat.
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, én is imádom a retro zenéket, Cher, Laura Branigan, Samatha Fox...stb meg persze minden más :D 22/N
5/10 Mojjo válasza:
Totál jó zenék :)
Ami a Mamma Miát illeti, nem csak ezt az egy dalt, hanem bármelyiket a filmből, Amanda Seyfried odatette magát rendesen, a többiekről meg inkább ne beszéljünk :D Azért az ABBA-t nehéz nemhogy utólérni, de megközelíteni is.
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Mondjuk én a 90' években voltam huszonéves, de nekem az ilyenek akkor sem tetszettek, de ez ízlés kérdése.
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én mér évtizedek óta a japán city pop dalokat hallgatom. (80-as évek)
8/10 anonim válasza:
Én is kiskorom óta a régieket szeretem :)
21/L
9/10 anonim válasza:
Érdekes, mert tiniként mindig a legfrissebbek után rajongtam, később azokért amiket a szüleim hallgattak és még annál is korábbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!