A helyemben mennétek énektanárhoz?
https://www.youtube.com/watch?v=S48Z8HufXTk
Egyáltalán nincs képezve a hangom, sosem voltam énektanárnál sem.Ez a felvétel is telefonnal lett felvéve
Jöhet hideg-meleg. Elfogadom a negatív de építő jellegű kritikákat is. Max megunom és kitörlöm a videót :)
Heló!
Mivel láthatóan szeretsz énekelni, és szeretnél jobb lenni, ezért mindenképp érdemes lenen elmenned.
Szerintem ez az a hang, amire egy válogatón azt mondanák, hogy ha a családnak tetszik és szereted csinálni, akkor hajrá, otthon vagy a zuhany alatt jó. Nekem rettenet sok helyen hamis, alulintonált, bizonytalan. Vannak hangok, amiket rendszeresen nem találsz el. hűű, most 2:37-nél a hideg is kirázott :o ki is kapcsoltam.
Ne haragudj, de szerintem nem jó. Buliban, 5 sör után karaokézni klassz, még király is lehetsz vele, de ennyi.
"Nekem rettenet sok helyen hamis, alulintonált, bizonytalan. Vannak hangok, amiket rendszeresen nem találsz el. hűű, most 2:37-nél a hideg is kirázott :o ki is kapcsoltam."
Váóóó, komolyan? Nehogy már! Egy képzetlen ember ezt csinálta?! Ejha!!
ERRE VALÓ AZ ÉNEKTANÁR! Ezért kell képeznie magát. Nonszensz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!