Szeretnék énektanárhoz járni, de anya nem engedi?
Jó hangom van, de szeretném tovább fejleszteni énektanár segítségével.
Viszont anya nem engedi. :(
Lehet, hogy az ár miatt? Ilyen drága lenne egy átlag magán-énektanár? Ha igen, valaki tudna ajanlani az "olcsóbb", de hatékony kategóriából egy tanárt a számomra?
De a masik ok, hogy anya hülyeségnek tartja az éneklést :( Es akk gondolom nem ad ki pénzt "hülyeségekre". :(
Szerintetek miert nem engedi?
Es akk tudtok ajanlani egy jo magán-tanárt ilyen célra Pest megyében es környéken?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! 😘
#1 mar megkérdeztem, hogy miert nem. Valasz: "Mert nem es kész!"
Gondolhatod, hogy mennyire boldog vagyok, hogy nem engedi es meg egy rendes okot sem tud mondani :/
Es nagyon köszi a valaszt! 😘
#3 Az éneklés lehet hobbi is, egyáltalán nem mondta a kérdező hogy ebből szeretne megélni.
Egyébként, nem tudsz mit tenni mivel ő fizetné (gondolom). Iskoládban iratkozz be a kórusra, az teljesen ingyenes, és ott is képzik a hangodat. Hátha tetszene neked.
#2 ki a rák beszélt itt arról, hogy énekes akarok lenni???
#3 köszi a valaszt. ❤ Amúgy járok énekkara, de olyan cikik a fellépések (majdnem mindenkinek szar hangja van, csak ugye kellettek az emberek), igy hamarosan ki is lépek es gondoltam ha mar ott nem tudok fejlődni tovább, akkor magántanárhoz mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!