Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya nem enged szőke lánnyal járni mit tegyek?
Sziasztok..:)
13-vagyok.Van 2 nagyobb 25---30éves tesóm (lány)
Az osztálytársam (szőke) 1éve megkért h járjak vele de én nemet mondtam pedig tetszett.Most pár hete egy táborba nagyon jól összeismerkedtünk.Az egész családomban nincsen egy szőke se,de akit ismerünk szőkét az mind hülye...De a családom nem tudja felfogni h vannak normáilsak is köztük.Én pedig szeretném a lányt elmondani a családomnak de félek h lecsesznek..Most mit tegyek szakítsak vele? De szeretem és nem akarok szakítani vele. Anya meg bármit mondok hülyének tartja a szőkéket...
növessz golyót töketlen Tomikám.
és ne legyél gyámoltalan kisgyerek.
Bazz...mindig van új a nap alatt XD
Mutasd be neki,ha annyira érdekel a véleménye. Amúgy szerintem csak emiatt ne szalaszd el.
Vagy mondd,hogy festett :D
ne már, ez valami vicc?
előítélet az van, komolyan mond meg, vele jársz, az észt nem a hajszín határozza meg, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!