Ti mennétek úgy koncertre, hogy nem nagyon ismeritek a bandát?
Nekem ez ilyen hülye gondolatom, hogy olyan koncertre, aminél nem is merem nagyon a bandát, nem tudok tőlük dalszövegeket többet, oda nem merek elmenni, pedig nagyon szeretnék, mert érdekelne :D
Bocsi, tudom hülyeség, de érdekelne, hogy ti el szoktatok menni csak úgy koncertekre (főleg metál/punk)? Szóval csak úgy ugrálni, mert amúgy nem hallgatjátok a bandát szabadidőtökben, de a koncertjük pedig érdekelne? :)
Belőlem momentán hiányzik ez a koncertre járás inger, sosem érdekeltek maguk az előadók csak a zenéjük. Egy volt amin úgy elgondolkodtam mert tényleg érdekesnek tűnt maga a koncert [Ghost BC] majd megláttam a jegy árát és realizáltam a tényt, hogy qrvára van ~5k oldalnyi olvasnivaló a vizsgákra. :D
26F
Akkor már csak a félelmemet kell legyőzni, hogy csendben fogok ott ugrálni, vagy valami :D
Köszönöm a sok segítő hozzászólást! ^^
Dehogy, beállsz pogózni meg headbangelni, énekelni nem kell. Én is ezt csináltam
üdv.: 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!