Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akik metált hallgatnak nektek...

Akik metált hallgatnak nektek mit jelent?

Figyelt kérdés
Bevallom az őszintét az életem egy részét kitette,átsegítette és azóta is imádom de már mást jelent mit korábban. Régebben a "lázadást" "szar az élet" tipikus tini felfogást de mára már teljesen mást jelent. Inkább azt hogy állj ki magadért,legyen önbizalmad és ne foglalkozz mások véleményével. Edzés mellé szinte csak metált hallgatok mert akkor jön meg igazán hozzá az erő és az érzés hogy "ha összef*som magam akkor is végig csinálom". :D Persze mellette hallgatok más típusú múfajt szóval nem skatulyázom be magam "metálosnak". :) ti hogy vagytok ezzel?

2018. dec. 28. 17:50
 1/6 anonim válasza:
Haragszanak rám.
2018. dec. 28. 17:51
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem egyfajta kapcsolatot az olvasmányélményeim és a zene között. Először 8és kb. csak) a metálban találtam meg ugyanazokat a témákat és motívumokat, mint a kedvenc könyveimben. Nekem ez a metál dolog nem ilyen lázadás meg hasonló volt, tinikorban amikor ez divat, nem is hallgathattam zenét. De örülök neki hogy mire szabadon válogathattam a zenék között, ezt már érettebb fejjel tettem meg, így sokkal könnyebb volt megtalálni azt ami tetszik, és ez a metál volt elejétől fogva.
2018. dec. 28. 18:00
 3/6 Metionin ***** válasza:
* az a 8 egy ( akart lenni
2018. dec. 28. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a metal zene olyan alap, mint a reggeli fogmosás. Meghallgatok persze mástr is, de valahogy visszatér mindig. Nem játszok semmilyen hangszeren jól, de úgy gondolom van fülem hozzá ennek ellenére is.

Különben nem vagyok egy agresszív típús, sőt inkább békés ember voltam mindig is. Persze a metal nem agresszív, csak az emberek zöme nem képes értelmezni... 26f

2018. dec. 28. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
csak szeretem. ennyi. nemkell hozza a nyalas szoveg
2018. dec. 28. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy mint az utolsó. Egyszerűen tetszenek a dalok, erőteljesek, jó őket hallgatni. Nem kell mindenbe világmegváltó dolgokat belemagyarázni.
2018. dec. 28. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!