Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai 12,13 éves lányok miért...

A mai 12,13 éves lányok miért nem hallgatnak rockot metált? Csak úgy kérdezem:D

Figyelt kérdés
mert én fiú vagyok és utálom a rapp,dubstep zenéket csak rockot és metált hallgatok szerintetek miért van ez hogy nem jön be nekik vagy vannak rockerek köztük?? csak úgy kiváncsiságból:D

#metál #Rock 13 évesek
2014. júl. 25. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztos vannak olyanok akik hallgatnak olyant is.
2014. júl. 25. 17:14
 2/14 anonim ***** válasza:

A rockot szeretem, a metált már nem igazán, de a dubsteptől hányingert kapok.

Üdv egy Lány!

2014. júl. 25. 17:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert az nem "menő". Ilyen korban nagyon sokszor ki tudják közösíteni azokat a gyerekeket, akik nem olyan zenéket hallgatnak, mint a többiek. Engem is kiközösítettek 12 évesen, mert hogy a "rock az sz*r, nem normális zene"..
2014. júl. 25. 17:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Én konkrétan nem szeretem a rockot és a metált se,de a rappért sem vagyok oda. Inkább a lassú zenéket kedvelem, meg azokat aminek a szövege az érzéseimet fejezi ki és van mondani valója. Bár nem 12 vagy 13 éves vagyok hanem egy kicsivel több,de nem sokkal. L
2014. júl. 25. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:
na szépen általánosítottál.
2014. júl. 25. 22:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Az embert ilyen korban még nem igazán érinti meg úgy a zene mint később. Ezeket a műfajokat nem gyerekeknek találták ki egyébként se, hanem határozottabb, érettebb fiataloknak szólnak. Szerintem.
2014. júl. 26. 02:00
 7/14 anonim válasza:
Én például hallgatok, de én 14 vagyok .:) L
2014. júl. 26. 12:57
 8/14 anonim válasza:
Szia! Én pont egy 13 éves lány vagyok! Rockon és metálon kívül szinte mást nem is hallgatok!:)
2014. júl. 26. 15:21
 9/14 anonim válasza:
Szeptemberben leszek 15, de csak rockot es metalt hallgatok.:) Inkabb az utobbi^^
2014. júl. 26. 21:46
 10/14 anonim válasza:

Én 18 éves vagyok és rockot szoktam inkább hallgatni.

A metál nem igazán a lányok ideálja. De mondjuk van egy ány ismerősöm, aki szereti. :)

És, ha már a kérdésnél tartunk. Hát sajnos ilyen korba születtünk, ahol nem menő manapság rockot hallgatni. Inkább a diszkó zenék, dupstep, rapp. Ezek a menők. Ami megy a rádióba, TV-be. Ezt sugallja konkrétan a média.

Nem kell csodálkozni ezért, hogy manapság a rock és a metál ki van halva. Inkább azon, hogy valaki elítéli már akkor mikor mgég nem is hallgattak igazán ilyen zenét.

2014. aug. 6. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!