A mai 12,13 éves lányok miért nem hallgatnak rockot metált? Csak úgy kérdezem:D
Én rockot és metált hallgatok ;)
13/L
Kikérem magamnak, 12 évesen kezdtem még anno ilyen BVB meg BMTH fos bandákkal, aztán így két évre rá eljutottam oda, hogy a fura ambient zenéktől kezdve a black metálon és a jrock-on át, a britpopig mindent, de tényleg mindent meghallgatok. Eltekintve persze az ilyen kreált fiúbandácskáktól, mint a direkció.
Minden műfajban lehet jókat találni, nem kell azért utálni a rappet, dupstepet, mert abból is van jó, csak nem az igényes zenére van kereslet. Minél bugyutább, annál jobb, ugye. És attól, hogy valaki rockot, meg metált hallgat, nem biztos, hogy jobb az ízlése, ezekben a körökben szvsz sokkal több szar zenét kreáló embereket lehet találni, mint más stílusokban. Nem kell szűk látókörűnek lenni, részben ezért nem keresett a rock, metál, mint műfaj, mert sokan nem képesek nyitni más felé. Sokkal izgalmasabb dolog, ha a stílusodtól teljesen eltérő zenét is hallgatsz, minthogy állandóan ugyanazt nyomni...
Én pl utálom a poppot a dubsteppet meg hasonlókat csak metál meg rock
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!