Most milyen zenét hallgatnak a 15-16 évesek? Vannak még rocker fiatalok? Hallgattok metált? Ha igen, mit? (27/F, aki kíváncsi a mai tinédzserek ízlésére:D)
Az én baráti köröm általánosságban szereti a metált, rock-ot és az ilyeneket, de nem mindenki. Elég megoszlott, hogy ki mit hallgat, sokakból kinézem, hogy csak party zenét hallgatnak, de a következő rock fesztiválon, együtt énekeljük a szöveget. :D Nagyon sok tinédzser szereti ezeket a bandákat a mai napig, de tényleg nincsenek többségben és kevesen viselnek együtteses pólókat, vagy reklámozzák, hogy mit hallgatnak. Meg persze olyanokból is sok van, aki nem csak látja, hogy jajj, de menő a Guns'n'Roses/Nirvana/stb logója, hanem tényleg hallgatja is őket.
Én főleg Neck deep-et, Blink 182-t, Brand new-t, Panic! At the dicso-t és hasonlóakat hallgatok, de azért nekem is van néhány SOAD, Limp Bizkit, Slipknot dal a kedvenceim között.
15/L
AC/DC
Ramones
Nirvana
Guns n' Roses
Foo Fighters
Hollywood Undead
Airbourne
Green day
Black Veil Brides
Imagine Dragons
Sex Pistols
ZZ Top
Skillet
Bad Religion
Sum 41
Offspring
Rammstein
Shinedown
Steel Panther
Ezeket szoktam hallgatni, kedvenceim az AC/DC, Ramones, Hollywood Undead, ZZ Top, Green day, Sex Pistols, Bad Religion. De ha 1-et kéne választanom akkor az AC/DC lenne az :D Nemtudom miért, de ahova én járok suliba, majdnem az összes 8.-os lány szereti az AC/DC-t és az egyéb rockbandákat. Hogy csak "divatból" vagy tényleg azt nemtudom, de szerintem ha nem is az összes de pár tényleg szereti.
16/F
Kiss, Bon Jovi, Def Leppard, Mötley Crüe, Queen...és ezek mondanak valamit a mai tizenéveseknek? Én oda vagyok értük, de a fele nem tudná, miről beszélek. Őszintén? Nem érdekel. Legalább van min elcsodálkozniuk...és arra is rájöhetnének, hogy nem velünk kezdődött a világ...
17/L
Én death és black metalt hallgatok mostanában, persze vannak kivételek.: )
Insomnium, Thrawsunblat, Amon Amarth, Lost Society, Beyond Creation, Darkthrone, Marduk, Behemoth, Tormentor.: )
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!