Vélemények a KoRn-ról?
2005-ig kedvencem volt.
Kiszállt 2 tag és beszállt egy dobos aki nem annyira jó és így szerintem nem jó.Nem teljes a banda és nem annyira jó és nem is lesz.2005-ig alkottak és minden számuk zseniális onnantól max 2.:/
nekem nem nagyon jönnek be az ilyen zenék. max bullet for my valentine vagy a the used. de tényleg azok a "legdurvábbak" amiket még szeretek :) nem szeretem azt a gitárhangzást ami a kornban van. olyan kemény vagy nem is tudom :D nem tudom hogy magyarázzam el:)
bocsi ha inkább rajongók válaszait vártad :$ :)
16/L
első vagyok
tudom és már várom is nagyon!
Am a Korn az egyik banda aki elindította a nu metál mozgalmat:)
én imádom nagyon a nu metált:D
Örülök, hogy így vagy vele én is imádom a nu metált! KoRn, Deftones, Limp bizkit nálam ezek nagyon nyerők.
(Persze hallgatok mást is, de az nem nu metál)
Én szeretem, nu metal 4 life. :)
És World Up :D
Gyerekkori kedvencem. Nagyon inspiráló banda, mert sokan hivatkoznak rájuk. Azért még mindig jó. Igaza van az egyik válaszolónak, hogy Head és David nélkül nem az igazi. Remélem visszatérnek. A névtelen album nagyon rosszul sikerült. A legújabb albumuk eléggé, de még az sem az igazi, mint az első kettő.
Viszont nem értek bizonyos metalarcokat, akik azt mondják rájuk, hogy pózerek és nem igazi metalt játszanak. Pedig négy évvel ezelőtt voltam a koncertjükön (első koncertélményem) és akkor ennél metalosabb bandát nem tudtam elképzelni. Számomra ez egy abszolút metal együttes. Max a black metalosok, akik felül tudják őket múlni ebben az image-ben.
Úgy, hogy a KoRn szerintem egy olyan együttes, amit érdemes meghallgatni még ebben az életben a halálod előtt, mert nem érdemes azt kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!