Most mi ez a nagy felhajtás az USNK körül?
Figyelt kérdés
A youtube mar napok óta nyomja az arcomba a klippeiket, gondoltam belehallgatok.
Hát nem nagy durranás ahhoz képest mekkora felhajtás van most körülöttük.
Jönni fognak akik majd mondjak hogy ha nem tetszik ne hallgassam mert nem is fogom csak akiknek ez bejön írja már le hogy miért?
Nem szeretnék senkivel veszekedni csak véleményt szeretnék kérni.
2018. dec. 9. 17:13
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire nézed az X-faktort, de ott szerepeltek :) Gondolom, akik most nézik, azok kattintgattak rá ezerrel, és ezért dobja fel, de annyira egyébként nekem sem jön be, bár ez ízlés kérdése :)
2/3 anonim válasza:
Két újabb tv-s tehetségkutatóban felkapott forma. Most ez lesz egy-két hónapig, lesz pár számuk, aztán ha véget ér az egész, mennek a süllyesztőbe.
3/3 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a műfajt, de az ő zenéjük tetszik. Szerintem ügyesen csinálják, főleg ha angolul nyomják, úgy vélem, a magyar nyelv dallamossága nem alkalmas erre, bár a szövegek önmagukban hordoznak művészi èrtéket, ez tagadhatatlan. Amièrt pedig a videomegosztó nyomja az arcodba, az a sokezres tábor, feltételezem, aki követi őket, kattint a dalokra, akiknek jórésze tizenéves kiscsaj, mert azt el kell ismerni, hogy kèt helyes srácról van szó, akikèrt lehet rajongani, akiket el lehet adni. (32N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!