Szerintetek ki volt az eddigi magyar X-Faktorok legtehetségesebb versenyzője, és ki volt a személyes kedvencetek?
A legelső, Vastag Csaba által megnyert szériától napjainkig minden versenyző számít (olyanok is, akik az élő show-ba nem jutottak be).
Szerintem a legjobb eddig Serena Rigacci volt, vagy Tóth Andi (fiatal korukhoz képest mindketten kiemelkedően énekelnek), a favoritom pedig a Tha Shudras volt (bár az USNK lassan utoléri őket. :D)
Ti mit gondoltok az eddigi versenyzőkről?
Szerintem is Tóth Andi illetve Oláh Gergőt tartom a másik kiemelkedôen tehetségesnek.
Kedvencem a Fat Phoenix.
Oláh Gergő
Szabó Dávid
Antal Timi
Nyári lányok
Fehér Zoli
kb ennyi
ez a mostani nívótlan,hála a "mentoroknak"
Hát a mostaniak elég szint alatt vannak, még a serena, idecsöppent a holdrol, ő legalább feldobta az elözö x faktort...király l.norbin anno sokat röhögtem, jó válogatók voltak :D
Tóth gabi, az a saunders andrás v ki meg a tolvaj reni se volt rossz ,király viktor, meg sokan a régebbiekbe ....a mostaniak szarok ezzel a fa...m tudja milyen zsürivel meg pláne, azt se tudják hol vannak, nincs nagy hozzáértés..a mostaniakból már nyertest sem.választanék annyira rosszak, hangilag is.részegen (akkor jobban merek) én is lenyomok simán ilyet...és ezt tök őszintén , vicc nélkül/!!!üljünk össze egy itthoni karaokéra és benyomjuk a tv.be :D
Egyedül Vastag Csaba. Ő az, aki tényleg tud énekelni, nem playbackről nyomja. Ő tényleg tud énekelni, meggyőződtünk róla, mert hangosítottunk már neki. Ő róla tudni egyedül, hogy a tehetsége miatt nyerte meg.
A második évadtól meg már a kapcsolatok számítottak csak. Abban az évadban például több, sokáig eljutott versenyző elég nagykutyákkal érkezett meg a selejtezőkre. Lil. C-t (szerintem a kutya se emlékezik rá név alapján, ő volt a feka srác) konkrétan az egyik főszervező hozta el kocsival a selejtezőkre, vele ment be külön, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!