Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Viva tv miért ilyen igénytel...

A Viva tv miért ilyen igénytelen gagyi zenéket ad újjabban?

Figyelt kérdés
Régebben nem volt ennyire rossz a Viva, akkor még szoktam is nézni. Pár éve nem néztem egy percet sem, most újabban a barátnőm miatt néha oda vagyok szögezve a tv elé és szörnyű mik mennek. SP-vel az élen. Azt csodálom Ákos köztük van.
2010. jún. 25. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ma 17:03 egy napisza.r celeb
2010. jún. 25. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is pont az a véleményem, amit a 17:17-es írt!

Amúgy meg a TV műsorfelhozatala sem jön be nagyon nekem.

A zenék, ahogy a kérdező is írta, gagyik, akárhányszor odakapcsoltam egy fél percre, mindig az a Viva Comet Allstars ment(hype, ugyebár)+ SP stb. stb. Leadnak kb. 3 zenét, utána meg egy tucat reklám...

Nem is folytatom tovább, de nekem egyáltalán nem tettszik az a csatorna, bocsi, ha valakit ezzel megbántottam, de nem vagyunk egyformák, nekem ez a véleményem a Viva-ról!

2010. jún. 25. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel ha valakit megbántok, de az a csatorna igenis egy kalap szar. Újabban az MTV is inkább csak a sztárocskákat nyomatja, metált pedig csak heti 2 órát (mielőtt azzal jönne valaki, hogy azért szidom a popot mert metálos vagyok, csak az arányokat vázoltam fel - például a VH1 sokkal jobban osztja be a zenei műfajok szerepeltetését, arról ne is beszéljünk, hogy már nem mindenki tudja fogni).
2010. jún. 25. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
19:13 rohadtul igaz! Nem oly rég még rendes volt az MTV is mert ment metál ó! Most? Vh1 jobb! Miért nem veszik észre hogy azért legalább arányosan szét osszák a műfajokat! Lassan minden csatornán Lady Gaga lesz? Vagy mi? Akkor terrortámadást kell rajtuk végezni mert az kész pokol lenne!
2010. jún. 25. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!