A Viva tv miért ilyen igénytelen gagyi zenéket ad újjabban?
Figyelt kérdés
Régebben nem volt ennyire rossz a Viva, akkor még szoktam is nézni. Pár éve nem néztem egy percet sem, most újabban a barátnőm miatt néha oda vagyok szögezve a tv elé és szörnyű mik mennek. SP-vel az élen. Azt csodálom Ákos köztük van.2010. jún. 25. 16:33
1/14 anonim válasza:
Mert a 14-16 éveseket célozzák meg... Ők pedig ilyen szánalmas szart hallgatnak. Ilyen tinibohócokat...
2/14 anonim válasza:
Jaja,ez a kérdés bennem is felmerült!:D
Szerintem egyszerűen erre van igény!A Vivát általában középiskolások vagy még kisebbek nézik,nekik meg ez kell!
3/14 anonim válasza:
sztem évek óta ilyen
a román zenecsatornák is jobbak
4/14 anonim válasza:
Hát én is ilyen "tinibohóc" vagyok xD Hát nagyon béna egy zenék mennek ott és igaz, Ákos csoda hogy ott van, az az igazi normális ami van! Én rock, metált hallgatok de az ami ott van az sz@r!
5/14 anonim válasza:
Ez mindig is ilyen volt , de nem baj :D
6/14 anonim válasza:
én is egyetértek, hogy naon szar lett, és most meg lehet h Hoolie a kis ratyi műsorvezető lesz akkor még gázabb lesz
8/14 A kérdező kommentje:
Nekem ez magas hogy mért van az hogy minél gagyibb a zene annál jobban eladható. Meg azt se értem hogy mért nem lehet a fiatalokat inkább az igényes zenére nevelni.
2010. jún. 25. 17:17
9/14 anonim válasza:
hogy ha az műsorvezetőnek kerül oda.... o.O"
Amúgy a Viva ilyen. Felfuttat rengeteg tehetségtelen fiatalt, majd egyengeti az útjukat, végül díjátadót rendez nekik... szánalom.
10/14 A kérdező kommentje:
Pedig Ákos erre jó példa lenne.
2010. jún. 25. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!