Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az X-faktoro...

Mi a véleményetek az X-faktoros Mirjam Reality című daláról?

Figyelt kérdés

Amikor mutatták a videót, azt hittem megjátszott jelenet, de megtaláltam SoundCloudon, és úgy tűnik tényleg valós ember.

Szóval a lényeg, hogy első hallásra a Reality tűnt a legépkézlábabb dalának, és éneklésének. Ha a képességeinek megfelelő dalt énekel, akkor teljesen rendben van a hangja.

Meglepődtem amikor kiderült, hogy mennyire alázzák a neten. Én azt gondolnám, hogy ilyen alternatív hősként fognak hozzá majd viszonyulni, mert megdobálta a zsűrit. Nálam, és a barátaim között, ez teljesen pozitív volt. Én azt hittem eddig, hogy a zsűriben akik ott ülnek, (ki jobban-kevésbé) közutálatnak örvendenek, de ezek szerint mégse.

Mindegy ez most nem ide tartozik. Szóval a dal:

[link]

2018. okt. 17. 18:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Jó hát, a magyarok 80% sztem nárcisztikus, ebben nincs semmi. A csaj még a jobbik fajtából van. Vannak ennél rosszabb esetek is. Még mindig jobb ha elfojtaná a defektjeit, mert abból csak még nagyobb bajok lennének.
2019. ápr. 9. 12:58
 22/23 anonim ***** válasza:

Mirjam szerepelt a Budapest TV-n. Énekelt. Ott is nagyon csúszkált a hangja.

Van a dalrészlet, amit elénekelt az X faktorban, miután leégett az első dalával. Érdekes, hogy csak azt a két sort énekelte el, majd kapaszkodott melé a mikrofon dobálásig - meg későbbi interjúkban.

Az egyik interjún végig énekeléte a dalt. Az első 2 sor ugyanúgy rendben volt, a többinél viszont már hamis.

Amiket felrakott Youtube-ra, azokat feljavították, ugyanez a helyzet a CD-vel, amivel villogott az X faktorban.

Az X faktornál annyi volt a gond, amit mondott is, hogy úgy érzi, leégette magát. Alapból úgy ment oda, hogy Ő már egy sztár, aztán kiderült, hogy nem tud énekelni. Ő is égőnek érezte.

Látszott, hogy kellemetlenül érzi magát ezért hebegett, habogott, meg magyarázta, biztos eltáncolta a dalt, ezért csúszkált a hangja, majd énekelte el azt a két sort, amiben biztos volt, hogy jól megy - várva, hogy a zsűritől kap valami pozitívat és nem teljesen leégve megy onnan haza.

Ebből adódóan a zsűrinek is a sara egy kicsit. Alapból rossz kezdés volt, hogy ByAlex elsütött egy viccet a produkció végén és nem normálisan világított rá, hogy sajnos ez nem lesz jó.

Utána nem vették észre, hogy miért egyszerűen Mirjam csak szégyenkezik és azért énekli újra és újra azt a két sort. Még ki is hangsúlyozták, hogy egy ember csak simán kimegy és éli tvább az életét, nem értették, hogy Mirjam miért tesz így.

Nem hagytaák rá, hanem belementek ebbe a játékba, ami egyre durvábbá alakult át; káromkodás, kiabálás, stb.

A mikrofon dobálás már túlzás volt.

Egyszerűen én nem tudok senkinek semmiben igazat adni.

2020. jan. 14. 14:02
 23/23 A kérdező kommentje:

Persze. Soha nincs olyan, hogy valaki volt a hülye, a másik fél meg makulátlan. Tulajdonképpen kérték a zsűriben, hogy dobálj meg, miri meg mivel instabil, ezért szó nélkül nekik dobta.

A csaj hangja tényleg nem jó. Ugyanakkor a dalok, amiket írt, semmivel sem rosszabbak, mint amit az átlag popsztároknak írnak. Teljesen jó B oldalas zenék. A csaj akár élhetne is ebből, hogy másoknak ír dolgokat.

2020. jan. 15. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!