Mi a véleményetek az X-faktoros Mirjam Reality című daláról?
Amikor mutatták a videót, azt hittem megjátszott jelenet, de megtaláltam SoundCloudon, és úgy tűnik tényleg valós ember.
Szóval a lényeg, hogy első hallásra a Reality tűnt a legépkézlábabb dalának, és éneklésének. Ha a képességeinek megfelelő dalt énekel, akkor teljesen rendben van a hangja.
Meglepődtem amikor kiderült, hogy mennyire alázzák a neten. Én azt gondolnám, hogy ilyen alternatív hősként fognak hozzá majd viszonyulni, mert megdobálta a zsűrit. Nálam, és a barátaim között, ez teljesen pozitív volt. Én azt hittem eddig, hogy a zsűriben akik ott ülnek, (ki jobban-kevésbé) közutálatnak örvendenek, de ezek szerint mégse.
Mindegy ez most nem ide tartozik. Szóval a dal:
Ja, egyetértek!
Megérdemelték, hogy odavágja.
Az egész zsűri egy nagy sz.ar!
ByeAlex tehetségtelen.
Gáspár Laci ostoba.
Puskás P. nyálas hülyegyerek, műsotvezetőnek kritikán aluli volt.
Radics Gigi semmilyen.
Az egész egy rakat szr... S szánalom...
+ mit véditek a csajt?
Az a fenti szám közel se az a hangtónus, amit kikornyikált - hangtechnika!
Ahogy beszélt s beképzelt volt a semmire...
Ez a link...nos bárki tud oda feltölteni.
Kérdező: Te vagy ő vagy valaki hozzá tartozója ezzel a vígasz szöveggel?!
Manapság a hangtechnika olyan szinten van, hogy élő adásban is tudnak szerkeszteni ;)
A bemutatkozásában sok dolog sántított alapból a dumája s a testbeszéde sokat árulkodott.
(jellem, arcdiagnosztika is sokat segít ha ért valaki hozzá)
+ ha valaki idekint sikeressé válik...nem megy vissza egy pici csóri országba "itt is híres akarok lenni" gyenge dumával... XD
Olyat röhögtem s egyben fogtam a fejem, amikor fiatalabb tesóm ellinkelte mi volt. ><
Egy valamit kellene kamatoztatnia, de az nem ének "tudása".
Nyisson önbizalom tréningget. XD
Úgy is sok az önbizalom hiányos emberke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!