Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az X-faktoro...

Mi a véleményetek az X-faktoros Mirjam Reality című daláról?

Figyelt kérdés

Amikor mutatták a videót, azt hittem megjátszott jelenet, de megtaláltam SoundCloudon, és úgy tűnik tényleg valós ember.

Szóval a lényeg, hogy első hallásra a Reality tűnt a legépkézlábabb dalának, és éneklésének. Ha a képességeinek megfelelő dalt énekel, akkor teljesen rendben van a hangja.

Meglepődtem amikor kiderült, hogy mennyire alázzák a neten. Én azt gondolnám, hogy ilyen alternatív hősként fognak hozzá majd viszonyulni, mert megdobálta a zsűrit. Nálam, és a barátaim között, ez teljesen pozitív volt. Én azt hittem eddig, hogy a zsűriben akik ott ülnek, (ki jobban-kevésbé) közutálatnak örvendenek, de ezek szerint mégse.

Mindegy ez most nem ide tartozik. Szóval a dal:

[link]

2018. okt. 17. 18:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Megragadtad a lényeget. Elé se dobhatja. Az egy berendezés, én kifizettettem volna vele.
2018. nov. 19. 19:24
 12/23 A kérdező kommentje:
Nyilván. De ez a mikrofon nem egy személyé volt hanem az rtl-é. Mellesleg egy ilyen mikrofonnak semmi baja nem lesz ennyitől. Valószínűleg meg se karcolódott.
2018. nov. 19. 19:44
 13/23 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem egy személyé volt? Ha céges kocsit tönkreteszel, azt is ki kell fizetned.
2018. nov. 20. 08:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy szerepelt, és ezt leadták a tévében, meg interneten is rengetegen akik kattintottak. Behozta bőven a mikrofon árát, aminek mint mondtam biztos, hogy nem lett semmi baja.
2018. nov. 20. 11:48
 15/23 A kérdező kommentje:

"Ha céges kocsit tönkreteszel, azt is ki kell fizetned."

Megint csak nem feltétlenül igaz ez. Elég sok cégnél elég sok pozícióban, ezek nem lényeges dolgok. Nagyon rá vagy kattanva erre a kifizetősdi dologra. Rákérdezhetnék,hogy miért, de nem akarok személyeskedni.

2018. nov. 20. 11:51
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, nem az a lényeg,hogy ki kell-e fizetni. Nem vagyok amúgy rápörögve, csak úgy gondoltam, hogy ha válaszolsz, akkor én is válaszolok, ez nem jelenti, hogy rá vagyok pörögve, csak én is reagálok.

Nekem mindegy amúgy, hogy mi van a mikrofonnal. Az egész mondanivalóm lényege az lett volna, hogy a kérdésed alapvetően téves. Mert azt mondod, teljesen pozitív volt köztetek a dolog, amit a nő csinált. Ez lég baj. Az lett volna a mondandó lényeg, hogy ha a zsűri igénytelen (ami igaz), akkor sincs joga senkinek így viselkedni. Egyrészt mert nem csak a zsűri dolgozik ott (ez lett volna a mikrofonkifizetés lényege, hogy több ember munkáját teszi tönkre, attól hogy a zsűri h*lye), a másik meg hogy egyszerűen azért, mert nem rúghatunk bokán mindenkit, aki nem tetszik. És ha neked meg a barátaidnak tetszett, ahogy viselkedett, akkor magatokról állítottatok ki ezzel szegénységi bizonyítványt. A zsűri meg tényleg igénytelen.

2018. nov. 22. 18:24
 17/23 A kérdező kommentje:

Igénytelen zsűrihez, igénytelen versenyzők tartoznak. Nyilván egyáltalán nem értek egyet azzal, amit a csaj csinált, de a zsűri teljesen partner volt ebben. Valószínűleg ezért is fizetik őket, hogy kicsit provokatívak legyenek, meg minden túljátszanak. Ez a csatorna érdeke is ugye... De arra azért ők sem számítottak, hogy megdobják őket mikrofonnal. De miután ez megtörtént rögtön kikérik maguknak, mint ha teljesen egyoldalú lett volna a dolog.

Nekünk azért tetszett, mert ennek a műsornak a koncepciója, úgy ahogy van trágya, és közben meg úgy van téve mintha tök oké lenne ez így. A versenyzők el játsszák a jó kislány/jó kisfiú szerepét, beveszik a zsűri manipulációját. És akkor végre jött egy ember aki úgy viszonyul hozzájuk ahogy ő hozzá viszonyultak.

2018. nov. 23. 08:54
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs igazad az arányokban. A szűri viselkedése sokszor közönséges stb., de ezzel nem volt szerintem egyensúlyban. Azzal van egyensúlyban, ha a versenyző visszabeszél, pl. amikor az egyik megmondta, hogy a ByeAlex zenéje az egyetlen, amire később is fognak emlékezni. Én a ByeAlexet e tartom ilyennek, de a dolog lényege, hogy a többieknek a szemébe mondta, hogy értéktelenek, illetve, hogy a Puskás Petiről soha nem hallott. Na, ez van egyensúlyban a zsűri kulturáltságával (mert a pasinak bár igaza van, de közönségesen fogalmazva mondta mindezt), vagy amikor valaki szimplán beszól nekik, veszekszik velük, az van ezzel egyensúlyban, arra lehet mondani, hogy megérdemlik, partnerek benne. De ez szerintem sok. Mert valljuk be őszintén, a nő sem volt annak tudatában, hogy eltalálja-e bármelyiküket. Lehet mondani, hogy nem lett semmi baj, de ezt nem tudta előre, és az is volt a szándéka, hogy megdobja (dühében nem mérte fel a helyzetet), csak mákja volt.
2018. nov. 24. 14:10
 19/23 anonim ***** válasza:

*ByeAlexet se tartom ilyennek

Bocs az elírásokért.

2018. nov. 24. 14:11
 20/23 anonim ***** válasza:
A nő nyilvánvalóan nárcisztikus személyiségzavaros. Elég gáz hogy hagyták szerepelni és ennyire kellemetlen szitut hozni. A zsűri talán a Gáspár Lacit kivéve meg ugyanúgy senkikből áll. ByeAlex a Kedvesem hipszter dalával és a Slejmjével vicces. Radics Gigire pedig a magyar Cheryl szerepét osztani fura és eléggé nagyképűnek tűnik Gigi. Vannak jó dalai a Giginek de még szerintem fiatal ahhoz hogy a magaslóról beszéljen. Az X faktor nem a tehetségről szól már hanem a műbotrányokról.
2019. ápr. 8. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!