Káposztáskenyér kérdése:
Szerintetek egy metal vagy egy elektronikus zene a meghatározóbb, művészibb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Értelmes véleményeket szeretnék alátámasztott érvekkel és értelmes válaszokkal. Tehát nem annyit hogy mert a másik szar. Köszönöm előre mindenki válaszát!2018. okt. 15. 16:38
11/14 anonim válasza:
most nem tud érdekelni hogy egy kis csitri nekem itt meg akarja magyarázni mi az a metal :D egyelekmeg :3 hát persze hogy jobban tudod :3
12/14 Szabina Bencsik válasza:
Mégis honnan tudod hogy csitri vagyok, ha még sosem láttál? Egy szóval sem mondtam, hogy jobban tudom, mi az a metál, csupán ismertettem az én szempontomat is, nem akartam ebből balhét vagy ilyesmi. És ja, nem megy az alvás, inszomnia forever
13/14 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon lehet összahasonlitani a kettőt, de ha egybe szeretnéd őket venni ajánlom a Rammsteint. (A Wikipédia allítása alapján az technometál)
14/14 anonim válasza:
Metál, de hangulat függő hogy melyiket szeretem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!