Van köztetek olyan aki otthon, netről tanult meg gitározni?
Naponta mennyit gyakoroltatok? Kb mennyi időbe telt, mire magabiztosan tudtatok játszani (rögzültek az akkordok stb)?
Gondolkodok, hogy veszek egy elektromos gitárt + kombó t. Nincsenek nagy tervek, csakis otthon hobbi szinten játszani, kikapcsolódni. A stílus leginkabb metal ės rock pl poet of the fall, lake of tears stb stb. Inkább a dallamosabb zenėket szeretem, de nėha belefėr egy kis zúzas is. Ėrdemes így belevagni? Persze, hokan net nėlkül otthon tanultak a nagy zenekarok gitarosai közül. Tudom. Baár gondolom sokuk tehetsėges is volt alapból, jó ėrzėkkel voltak megáldva.
A tab olvasassal nincs gond, a rendes kottákat nem ismerem (nem is akarok belebonyolódni nagyon). Csak amolyan örömpengetės a cėl,de azėrt úgy, hogy nėhány számot normálisan megtanulni, esetleg sajátot írni.
Nem vagyok fiatal, szabadidős otthoni tevekenysėg lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!