Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van köztetek olyan aki otthon,...

Van köztetek olyan aki otthon, netről tanult meg gitározni?

Figyelt kérdés

Naponta mennyit gyakoroltatok? Kb mennyi időbe telt, mire magabiztosan tudtatok játszani (rögzültek az akkordok stb)?

Gondolkodok, hogy veszek egy elektromos gitárt + kombó t. Nincsenek nagy tervek, csakis otthon hobbi szinten játszani, kikapcsolódni. A stílus leginkabb metal ės rock pl poet of the fall, lake of tears stb stb. Inkább a dallamosabb zenėket szeretem, de nėha belefėr egy kis zúzas is. Ėrdemes így belevagni? Persze, hokan net nėlkül otthon tanultak a nagy zenekarok gitarosai közül. Tudom. Baár gondolom sokuk tehetsėges is volt alapból, jó ėrzėkkel voltak megáldva.

A tab olvasassal nincs gond, a rendes kottákat nem ismerem (nem is akarok belebonyolódni nagyon). Csak amolyan örömpengetės a cėl,de azėrt úgy, hogy nėhány számot normálisan megtanulni, esetleg sajátot írni.

Nem vagyok fiatal, szabadidős otthoni tevekenysėg lenne.

2018. okt. 9. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:
4 év. Kb napi 2 óra. Néha több.
2018. okt. 9. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Én anno még könyvből tanultam, még nem nagyon volt net, most viszont rengeteg video van fenn. Egy bizonyos szintig el lehet jutni tanár nélkül is, ha csak otthoni örömzenélést szeretnél, akkor szerintem menni fog.
2018. okt. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!