Elengednétek a 16 éves lányotokat egyedül egy koncertre?
Figyelt kérdés
Egyedül alatt azt értem, hogy barátok nélkül2018. okt. 8. 18:12
1/8 Mojjo válasza:
Attól függ, milyen koncertre, illetve attól függ, milyen a személyisége annak a lánynak.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 ezt kifejtenéd lécci?
2018. okt. 8. 18:43
4/8 Mojjo válasza:
@3: Ja, hogy te vagy a lány. Értem.
Nem mindegy, hogy Vivaldi koncertre mész a Zeneakadémia dísztermébe, vagy valami gore death metál koncertre egy kocsma alagsorába, vagy egy goa koncertre vmi szabadtéri helyre. Nem mindegy, milyen környéken van, mennyire biztonságos ott köulekedni. Nem mindegy, mikor van, késő du, vagy este, vagy éjjel. Nem mindegy, hogy te egy konzervatív, visszafogott lány vagy, vagy egy vad bulizós csajszi.
Kb ennyi.
5/8 A kérdező kommentje:
#3 rock koncertre mennék, szabadtéri lesz és visszafogott vagyok
2018. okt. 8. 21:46
6/8 anonim válasza:
Nem mindegy hogy hol. Ha mondjuk szegedi és pestre menne egyedül egy durvább koncertre oda egy barát nélkül nem szívesen engedném. Ez szülő-gyerek kapcsolat függő, ha édesanyád nem lát megbízhatónak ilyen téren nem fog elengedni. Milyen zenekar fog játszani? Nem mindgy hogy szállás kellene e vagy valaki érted tud e menni, szóval tényleg nagyon eok dologtól függ. Hánykor kezdődik, hánykor van vége.
7/8 Mojjo válasza:
@5: Elengednélek, de mennék eléd hazahozni. 35/F, ha ez számít.
8/8 anonim válasza:
Alma együttes koncerjére gond nélkül. "Felnőtt" zenekarok koncertjén azért nyugodtabb lennék, ha lenne valaki ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!