Hogyan kell dalt írni?
szia! Én is szoktam dalokat írni, és én is gitározok. Ne akarj görcsösen dalt írni, mert, akkor nem lesz belőle semmi, nekem általában beugranak részletek, pl: mikor buszozok vagy nagyon unom magam matekon...XD
jegyzetelj, és a végén jön minden magától, van, hogy először a dallamot találom ki, vagy egyszerre mind a kettőt, általában az utóbbi jellemző rám. Leírom a szöveget, és amint elolvasom, beugrik a dallama, majd megpróbálok akkordokat is írni hozzá, ezt sem kell görcsösen, csak ugrálj pl: C-G-D vagy A-E-Amol írd le, hogy melyik hangzik jobban, de ne akarj röktön tökéletest alkotni, van, hogy 2 héttel később javítok ki valamit, van, hogy elsőre jó, ez változó, sok sikert! :)
Mindenki másképp csinálja.
A Deep Purple és az ELP a zenével kezde. a himnusznak meg a szövege volt meg előbb.
2010-06-23 18:53 !!!
--->>
Ez neked szól! Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Megadom az e-mail címem és légyszi írj rám hogy te vagy az akire gyik.hu-n írtam! Én is gitároz(gat)ok és szeretnék tőled tanácsokat kérni néhány dologban. Még elég kezdő vagyok és elkél a segítség. De ha nincs hozzá kedved semmi baj :) csak akkor legalább annyit írj, hogy ,,bocs de nem" vagy valami :)
e-mail címem: v.dia97@freemail.hu
aki hasonló helyzetben van mint én az is nyugodtan írjon, vagy aki tudna nekem ötleteket tanácsokat adni :)
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!