Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nincs kedve egy másik zenészne...

Nincs kedve egy másik zenésznek írni közösen egy dalt?

Figyelt kérdés

18 vagyok, fiú és gitározok.

Már elég sok számot írtam de nincs bandám.

Valakinek nem lenne kedve hozzá?Akár csak buliból.

Lehet hogy valami jó sülne ki belőle.

Ha érdekel akkor írd a nemed, korod, és hogy min játszol.

2011. aug. 11. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
szia! én 16/f vagyok, gitározom, basszusgitározom és zongorázom és nagyon szeretek zenét írni, viszont eddig én is csak egyedül írtam, ki lehetne próbálni. nekem van együttesem, viszont keresünk gitárost, úgyhogy ha érdekel, ilyen téren is tárgyalhatunk:)
2011. aug. 11. 19:12
 2/7 A kérdező kommentje:

merre felé laksz?

Azt nem írtam le hogy nem vagyok profi gitáros.1 éve gitározom de azt mondják hogy nagyon jó vagyok ahhoz képes hogy ilyen rövid ideje gitározok.

A szólóknál van néha gond mert azokhoz azért kéne tapasztalat...

2011. aug. 11. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Bp.
2011. aug. 11. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
és megoszthatjuk a szólókat, én úgy vagyok vele, hogy nem írok olyan szólót, amit nem tudok eljátszani.
2011. aug. 11. 19:28
 5/7 A kérdező kommentje:

olyat én se írok :D

Sőt...nem is írok szólót.

Elkerültük egymást, én Pécsi vagyok.

Milyen fajta zenében gondolkodsz?

Én a pop,pop rock,punk pop, punk rock-ot szeretem.A metált nincs a kedvenceim közt.

2011. aug. 11. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
sajnálom a pécsiséget és a metált is, én metált szoktam írni, de félreértés ne essék, nem hörgős, nem sátánista, semmi, főleg a dallamokra koncentrálok és igyekszem progresszív irányba elmozdulni.
2011. aug. 11. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:
akkor ez ugrott :D
2011. aug. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!