Lehetséges ez? Ki tud dalt írni?
Köszi a válaszokat!
Oké, hogy meg kéne mondanom, hogy milyen stílus stb. de én egyenlőre azt vártam, hogy ki tudna segíteni, akinek estleg lenne hozzá kedve, nem pedig azt, hogy ilyeneket írjanak.Aki nem tud segíteni inkább ne írjon....
bocs, de ha valakinek van egy jó dala, azt nem fogja csak úgy odaadni, mert megkéred rá. Nem valami csalogatóak a feltételeid.
Amúgy ha nincs tehetséged a dologhoz, akkor esélyed sincsen. Ez egy tehetségkutató, aminek a feltétele a tehetség.
Először isn em tudok törölni a kérdésed.
Másrészt meg nagyon érthetetlen a hozzáállásod. Ha valki odajönne hozzám, hogy vennék-e a könyvet, akor valószínűleg egyből elküldöm. De ha azt mondja, vennék-e tőle könyvet pl. Schopenhauertől, akkor megnézem, mit ajánl.
Ezért kell konkrétnak lenni. Mert én pl. hiába írtam már rengeteg dalt, és lenne akár kihívás is ez nekem, igazából nem győz meg a kérdésed, hogy segítsek neked.
Igen, rájöttem :D
Jó, megértelek.Majd inkább megpróbálom egyedül, egy próbát megért.Igazából én is írtam már több dalt is meg versek is szoktam írni (inkább azokat),de a megzenésítés már nem jött össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!