Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehetséges ez? Ki tud dalt írni?

Lehetséges ez? Ki tud dalt írni?

Figyelt kérdés
Tudna írni nekem valaki egy dalt?Szeretnék jelentkezni az rtl klub-os versenyre, ahol egy klippet kell csinálni amiben a saját dalodat énekeled, de én nem tudok írni...Ha valaki ezt megtenné akkor majd email-en írja meg nekem.De majd a dallam is kéne meg minden. :)
2011. szept. 25. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért egy is eléggé komnolytalan kérdés. Egyrészt nem mindegy, milyen stílus kell, milyen énekesi képességekkel rendelkezel stb.
2011. szept. 25. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
A klipet ne forgassuk le a te nevedben? Azért ez nem egészen így megy kiscsillag...
2011. szept. 25. 16:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Oké, hogy meg kéne mondanom, hogy milyen stílus stb. de én egyenlőre azt vártam, hogy ki tudna segíteni, akinek estleg lenne hozzá kedve, nem pedig azt, hogy ilyeneket írjanak.Aki nem tud segíteni inkább ne írjon....

2011. szept. 25. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:

bocs, de ha valakinek van egy jó dala, azt nem fogja csak úgy odaadni, mert megkéred rá. Nem valami csalogatóak a feltételeid.

Amúgy ha nincs tehetséged a dologhoz, akkor esélyed sincsen. Ez egy tehetségkutató, aminek a feltétele a tehetség.

2011. szept. 25. 16:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó, inkább törlöm a kérdésemet, mert nem hiszem, hogy olyan válaszokat kapok amilyeket várok.
2011. szept. 25. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Először isn em tudok törölni a kérdésed.

Másrészt meg nagyon érthetetlen a hozzáállásod. Ha valki odajönne hozzám, hogy vennék-e a könyvet, akor valószínűleg egyből elküldöm. De ha azt mondja, vennék-e tőle könyvet pl. Schopenhauertől, akkor megnézem, mit ajánl.

Ezért kell konkrétnak lenni. Mert én pl. hiába írtam már rengeteg dalt, és lenne akár kihívás is ez nekem, igazából nem győz meg a kérdésed, hogy segítsek neked.

2011. szept. 25. 17:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen, rájöttem :D

Jó, megértelek.Majd inkább megpróbálom egyedül, egy próbát megért.Igazából én is írtam már több dalt is meg versek is szoktam írni (inkább azokat),de a megzenésítés már nem jött össze...

2011. szept. 25. 17:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat!
2011. szept. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!