Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hay! Gitárt szeretnék venni,...

Hay! Gitárt szeretnék venni, de nem tudom hogyan kezdjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a lényeg,hogy már sok-sok oldalt elolvastam, de csak kérdéseim lettek. Gitározni szeretnék. És a gitárvásárlás kissé nehézkes. Mivel én a fémzene berkein belül bármit szívesen hallgatok szinte. Pop-punktól heavy metálig, rendes punk death metál, rock, punk-rock, hard rock, goth stb. Szóval kiterjedt izlésem van. És valami olyan gitárt keresek ami megfelelne ahoz, hogy legalább nagyrészt a többségből szemerkéljek. Mert úgy tudom, h 2 fajta hangszedő van (nagy csoportban.) Ami inkább a rockosabb zenéhez van, és ami a metálosabb. De olvastam olyat, hogy a masodik valahogy átalakítható (pardon. Kb 1 hete olvastam és a nevek nem az erősségeim és már este is van mire idejutottam, hogy kérdezzek) hogy rockosabb legyen. Mert ugye a masodik elvileg jobban bírja a torzítást és nem recseg bele esetlegesen mint az elsőnek említett fajta. (Remélem érthető vagyok XD) Az ár olyan 60-70körül mozog. De úgy lenne a legjobb, ha a tartozékok is már benne volnának a lehető legjobb kombóban. Még régebben kb 2 éve egy yamaha gitárt néztem magamnak pack-ban. Nem tudom, hogy a yamaha ilyen pack-jai és "olcsóbb" gitárjai mennyire jók. A tanár majd csak, ha a gitár kérdésen túl leszek jön XD szóval. Összegezve annyi lenne a kérdés, hogy milyen elektromos gitárt tudnék venni minden tartozékkal 60-70ezer körül ami elég jó ahoz, hogy minnél többfajta stílust játszhassak rajta. Illetve a yamaha mennyire megbízható-jó hangzású? Ha barki vegig olvasta egyaltalan annak már ezt is köszi! A válaszokat annál inkább, és legjobban a komoly rendes válaszokat. Trollkodást nem kérek köki. Nem értek a zenéhet, de szeretnék. :D (sem a hangszerekhez, de hozzájuk is szeretnék érteni!)

2018. szept. 10. 22:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket! :D
2018. szept. 13. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!