Milyen 30-40-50 körüli elektroakusztikus gitárt ajánlotok, mely az akkordozás mellet kedvezőbb akár a fingerstyle "játékra"? (Kezdő) (Akár használt is! )
*.* Drága élmény a zene XDD
Ennyit egyenlőre nem szánnék rá, esetleg később egy újba többet.
De köszi a segítséget.
Még annyi: Cort MR500E vélemény? Mennyire tűrhető?
@12: Akusztikusan rendben van. Fingerstyle-ra pont ugyanazért nem anánlanám, amiért egy Fender CD-60-at sem. Persze ettől még lehet rajta fingerstyle játszani, csak nem a legideálisabb a célra.
Az elektronikáról nem tudok nyilatkozni. Cort saját elektronika, fene tudja. Én, ha használni is akarnám az elektronikát, tényleg nem adnám alább egy Fishman-nél, ha meg nem akarnám használni, akkor meg minek, de szerintem a legjobb, ha kipróbalod egy üzletben egy erősítőn Vagy ha ilyen gitárt nem is tudsz próbálni, egy olyan Cortot, aminek szintén saját márkás elektronikája van.
Bocs hogy közben nem írtam, köszi a segítséget, hasznos volt.
Közben úgy alakult hogy tudtam venni egy vadi új Cort Earth 70 E-t 50-ért, azaz kishíján féláron. Eddig tetszik.
Vélemény esetleg? :)
@14: Vélemény? Mi hallgatjuk a tiedet, hisz a te kezedben van a gitár :)
Én 10+ éve vagyok egy Cort Earth 70 tulaja, igaz, sima akusztikus. Meg vagyok vele elégedve, korrekt gitár, az árkategóriájában főleg, de nem szabad csodát várni tőle. Azért amikor egymás mellé van rakva egy komolyabb gitárral, hallani, hogy bőven van felfelé út. Mindenesetre egy sima Fender CD-60-nál határozottan jobb, a Fender CD-60S-el lehet kb egy szinten. Mindez persze akusztikusan. Elektronikával nem próbáltam soha.
Rendben, akkor azért örülök, köszi :)
Egyenlőre marad, aztán meglátjuk hogy alakul. Hadd szóljon :D
Köszi tényleg a segítséget, további sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!