70. 000 forint korul milyen elektroakusztikus gitart erdemes venni?
Sziasztok!
Igen, tudom a google keresot hasznalni, kinezettem van, parat ki is probaltam mar.
Amelyek valamennyire megfogtak:
Ibanez PF szeria
Fender FA-125CE
Epiphone AJ-210CE
Esetleg valami mas?
Ha van "női" az is jo lenne :D (1 mar van, persze a kinezetre gondolok)
Koszonom.
Nekem egy kérdésem lenne még mielőtt konkrét modelleket nézünk: fellépésekre lenne, azért kell elektronika? És ahol fellépnél, nem tudják megoldani hangszermikrofonnal a hangosítást?
Az elektronika sokba kerül, ugyanannyi pénzért jóval jobb akusztikusokat kapni, mint elektroakusztikusokat. Plusz a hátsó nyereg alá helyezett hangszedő biztos nem pozitív irányba változtatja az akusztikus hangzást. Ezért ilyenkor mindig érdemes megfontolni, hogy elkerülhetetlen-e, hogy elektroakusztikust vegyünk.
Ezek közül egyértelműen az Epiphone
Bár nekem a Cort gitárjaim se rosszak finoman szólva
@3: Oké. A kérdés lényege csak az volt, hogy biztosan kell-e, ha kell, akkor rendben van :)
Az elektromos gitár teljesen más világ, még a legtisztább csatornán a legvisszafogottabb jelű single coilok sem adnak olyan hangzást, mint egy akusztikus, szóval ha akusztikus kell, az nyilván kilőve és nem csak azért, mert natúrban halovány a hangjuk.
A kérdésre visszatérve: ha egy alap böhöm dreadnought-nál nőiesebb gitárra vágysz, a Cort Jade-1E lenne talán érdemes egy megnézésre.
A felsoroltak közül pedig még egy szavazat az Epiphone-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!