A Tankcsapdát miért tartják annyira jó zenekarnaK?
Nem létkérdés a 2 gitáros. Hogy mást ne mondja, a Motorhead-ben is csak egy volt, mégsem voltak puhányok. Elvileg az egy gitáros is működhetne, de a Tankcsapda évről-évre puhányabb zenéjébe az egy is elég, sőt sok. De ha már itt tartunk, az én ízlésemnek pl. taszító a szinti egy rockzenekarban, mégsem jelenteném ki kategorikusan, hogy egy billentyűs zenekar rossz.
Egyébként azért szeretik sokan (köztük én is), mert fantasztikus életművük van. Én pl. a régi lemezeiket szeretem, ahol nem volt alföldi gyerek, meg ilyenek.
Nem tudom, miért tartják őket jó zenekarnak. A felálláshoz ugyan nem tudok hozzászólni, de a zenéjükhöz igen.
Nálam a Tankcsapda sosem volt nagy durranás. A '90-es évekbeli albumaik jók voltak. Kemény, szókimondó, kritikus hangvételű punk-rock zenekar voltak. Az utolsó jó albumuk az Agyarország volt. Azóta semmi értékelhetőt nem raktak le az asztalra. Az újabb lemezeikbe bele-belehallgattam, de nekem ezek szörnyűek. Kvázi popzenekarrá váltak. Persze a kis tinik felkapták őket és kemény legényeknek tartják magukat, attól, mert ezt hallgatják. A régi albumaikat viszont valószínűleg meg sem hallgatják, csak az újakat.
Eladták magukat, sajnos. Nagyon nem szeretem, amikor egy együttes eladja magát a nagyobb pénz érdekében, mert ez nagyon nem tisztességes. Kb. szembemennek az eredeti elképzelésükkel. (A vicc az, hogy a fordítottját is hallottam már: hogy death/black metal zenekarból nu-metal/eurodance együttes lett. Azért ez vicces.)
Szóval nem tudom, miért tartják a Tankcsapdát annyira jó zenekarnaK. Mondom: a felálláshoz nem tudok hozzászólni, de zeneileg és szövegileg finoman szólva is sz.rok. Sajnos nem tudok rájuk mást mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!