Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Aki szereti a Tankcsapdát,...

Aki szereti a Tankcsapdát, szereti a Nirvanát is? Pár szóban leírnátok, melyik mit képvisel? Mit üzennek, üzentek a zenéjükkel.

Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

tankcspda üzenete buli pia kapják be a szabályok plusz barátság haverok

nirvana meg szintén kapják be a szabályok meg szerelem

2018. márc. 4. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem feltétlenül szereti. A Tankcsapdára (ami szerintem ritka pocsék együttes) szokták azt mondani, hogy az volt a magyar Nirvana, de én nem szeretném megsérteni ezzel a hasonlattal a kilencvenes évek legjobb rockzenekarát.

A Nirvana voltaképpen a rockzene összesűrítése és végpontja egyben. Tekintve hogy a rock a lázadásról szólt, tulajdonképpen mindig is a Nirvanat vetítette előre.

Várom a metalosok beszólásait, akik utálják a grunge mozgalmat, "mert tönkretették a rockzenét a cipőbámulós köcsögök!"

Valójában a grunge mentette meg a rockzenét, mivel hanyatlóban volt a nyolcvanas években.

2018. márc. 4. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
OLvasd el a dalszövegeiket.
2018. márc. 6. 15:24
 4/6 Waff ***** válasza:
34%

Általánosságban nem lehet megválaszolni. Van aki mindkettőt hallgatja, van aki csak egyiket, vagy (mint pl én) nagyon egyiket sem. Régebben szerettem a szövegközpontú rockzenét, ahol a zene nem volt túl lényeges és bonyolult (ilyen pl a punk is), manapság ez már nem elég, kell hogy zeneileg is jó legyen, ne csak a szöveg fogjon meg.

A Nirvana is meg a Tankcsapda is inkább szöveg szempontjából érnek valamit, a zenei értékük minimális, persze ez nem feltétlen baj.

2018. márc. 20. 04:29
 5/6 anonim válasza:
95%
En fordítva vagyok. Imádom a Nirvanat de a tanácsadó valahogy nem az én világom. Jól írta az egyik válaszoló előttem: ne hasonlítsuk már össze őket.
2018. márc. 24. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Tanácsadó...? Nem Tankcsapdát akartál írni?
2019. jan. 30. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!