Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ócsárolják a TOKIO HOTELT?

Miért ócsárolják a TOKIO HOTELT?

Figyelt kérdés
skacok, hagy mondjak annyit, hogy én egy jó ideje próbálok a bandámnak, aki rock zenét játszik összehozni vmi kis apro hirnevet, és baromi nehéz. ezek a srácok elértek már vmit, függetlenül attól hogy honnan indultak, és ez előtt megemelem a kalapom. most hogy hogy néznek ki?! nézzetek tv-t, van annyi ilyen, csak éppen erre vannak egyesek rákattanva. Az én szemszögöm a zeneiség, és sztem függetlenül a pálcika emo emberkétől aki nyálas hangon énekel, maga a zene szerintem jó, csak fujj tokio hotel, mert mindenki fujolja, koncertjükre nem mennék ki, nem is hallgatom őket, nem is nagyon ismerem, de szerintem ZENEILEG annyira nem fos, mint amennyire be van állítva. LÉGYSZI REAGÁLJATOK, HOGY CSAK NEKEM VOLNA ILYEN ELTORZULT (NORMÁLIS) A GONDOLKODÁSOM?
2010. jún. 19. 23:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A Tokio ßuzi Hotel a zene történelmének legnagyobb szégyene. Kb. az a szint amit Justin Bieber, SP, és az X-Faktoros zenebohócok hoznak. Messze vannak ezek a zenétől, mint Makó Jeruzsálemtől...
2012. nov. 18. 17:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadónak van igaza. Ment a zöld pacsi.

Röviden és tömören: Mert köze nincs a zenéhez, egy nagy rakás szar.

2013. ápr. 18. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!