Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ócsárolják a TOKIO HOTELT?

Miért ócsárolják a TOKIO HOTELT?

Figyelt kérdés
skacok, hagy mondjak annyit, hogy én egy jó ideje próbálok a bandámnak, aki rock zenét játszik összehozni vmi kis apro hirnevet, és baromi nehéz. ezek a srácok elértek már vmit, függetlenül attól hogy honnan indultak, és ez előtt megemelem a kalapom. most hogy hogy néznek ki?! nézzetek tv-t, van annyi ilyen, csak éppen erre vannak egyesek rákattanva. Az én szemszögöm a zeneiség, és sztem függetlenül a pálcika emo emberkétől aki nyálas hangon énekel, maga a zene szerintem jó, csak fujj tokio hotel, mert mindenki fujolja, koncertjükre nem mennék ki, nem is hallgatom őket, nem is nagyon ismerem, de szerintem ZENEILEG annyira nem fos, mint amennyire be van állítva. LÉGYSZI REAGÁLJATOK, HOGY CSAK NEKEM VOLNA ILYEN ELTORZULT (NORMÁLIS) A GONDOLKODÁSOM?
2010. jún. 19. 23:26
1 2 3
 11/22 bumbi02 ***** válasza:
miért ócsárolják?? hát hogyha játszasz bandában akkor szerintem meg fogod érteni.. egyrészt zeneileg 0... másrészt a média által betolt tizenévesek akiknek odatolják a s*ggük alá a dalszöveget, a számokat, ők pedig csak "megtestesitik" azt plusz van nekik egy kinézetük amivel betudtak robbani a köztudatba.. de mint minden csinált sztár (tokio hotel, no thanx, justin bieber, sp, stb stb) kb 1-2 évig vannak a zenei palettán majd eltünnek... ma már nem is lehet hallani a tokio hotelről semmit.... mert ahhoz hogy vki maradandó legyen a zenében nem elég egy megjelenés amivel felhivják a figyelmet, és nem elég a semmit mondó számok tömkelege....
2010. jún. 20. 10:51
 12/22 anonim ***** válasza:

"Minden együttest ócsárol valaki, mert nincs olyan, ami mindenkinek tetszik."

Azokat ócsárolják, akik híresebbek annál, mint amilyen jó a zenéjük. Vannak azért a TH-nak jó pillanatai, de azért a füstje egyértelműen nagyobb, mint a lángja. Ez pedig szalonnasütés közben is igencsak bosszantó. :)

2010. jún. 20. 12:07
 13/22 hell-ikon ***** válasza:

"ezek a srácok elértek már vmit, függetlenül attól hogy honnan indultak"

Idézem egyik számomra nagyon kedves, ma már nyugdíjas tanáromat:

- Az ember a szart is megenné ha úgy volna tálalva.

Nos a Tokio Hotel pont úgy van tálalva.

Van ennél tartalmasabb, részletesebb véleményem is a bandáról és a Frank Einsteinről amit emo stílusnak hívnak, de ahhoz nekem ez a felület édes kevés.

2010. jún. 20. 12:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Mert ok nélkül váltak híressé, és az emberek nagy része nem érti, hogy miért kell őket isteníteni. Egyébként meg többen dicsőítik őket, mint ócsárolják, és ha valaminek ekkora neve lesz hirtelen, rögtön közbeszéd tárgyává válik.
2010. jún. 20. 18:01
 15/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenkinek igazat adok :)
2010. jún. 21. 01:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Kár hogy a gitárosaik nem tudnak gitározni..
2010. jún. 24. 19:29
 17/22 anonim ***** válasza:
én egyet értek veled kérdező. ránézésre nagyon különleges/riasztó a megjelenésük, emo-utálás nagy divat, ezért utáljuk őket ha utáljuk. zeneileg teljesen korrektek ettől függetlenül.
2010. dec. 16. 16:46
 18/22 bumbi02 ***** válasza:
zeneileg teljesen korrektek? itt kezdödnek a bajok.
2010. dec. 16. 20:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Én se szeretem őket, de nem értem, miért mondjátok, hogy jobban fényezik őket, mint amennyire jók. Ha ennyien szeretik, biztos van bennük valami, legfeljebb valaki másnak meg nem jön be ez a stílus. Az egyszerűen ne hallgassa és kész.
2010. dec. 16. 21:11
 20/22 hell-ikon ***** válasza:

"riasztó a megjelenésük" A válasz megírásának időpontja: 12-16 16:46

Ha TH-nak riasztó a megjelenése, akkor kíváncsi lennék mit mondanál egy Lordi klipp v. koncert után.:)

A TH esetében az egyetlen dolog amin meglehetne riadni, hogy az anyjuk éhezteti őket. :D

2010. dec. 21. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!