A barátaim miért szólják le a zenét amit hallgatok, meg
ahogy kinézek?
Figyelt kérdés
Szóval a barátaim a Heavy metal/power metal őrültjei, de én valahogy nem illek oda zeneileg és kinézetileg, vagyis ők szerintem ezt gondolják. Én jobban szeretem a core zenét és a punk rock-ot és én magam emónak tartom (most valaki biztos fogja írni, hogy már 10 éve kiment a divatból). Tehát amikor táborba megyünk a sulival akkor ők tolják a sabaton-t és a powerwolf-ot és fél óránként jön egy Chelsea Grin vagy Bring Me The Horizon, mert csak ezeket ismerik core-ból. És ahogy mondtam én magam emónak tartom és fellelhető rajtam szinte minden vele járó külső vonatkozás. És mondják hogy te gyerek menj el fodrászhoz (miközben ők is hosszabb hajat akarnak, az enyémnél is hosszabat), de mi lesz akkor amikor őnekik lesz hosszú hajuk? Majd mondják egymásnak hogy menj el fodrászhoz? Kezdjük ott hogy ha valaki azt mondja hogy lehangoló a környezetem annak mondom hogy nem full feketében járok, mondjuk a suliban nem mindig van mosoly az arcomon (mondjuk kinek van a suliban :D) és ennek hála meg is kaptam a depis rehó nevet és ha egy osztálytársam olvassa aki ezt a nevet adta annak csak annyit hogy puszi a családnak! Tehát mi a baj velem (nem kell az emo utáló emberek válasza)? Megváltozni nem fogok a kedvükért még akkor is ha a barátaim. Előre is köszönöm a válaszokat!
Na látod előző,innen látszik,hogy az új dolgok jobbak :D
2018. júl. 19. 12:44
12/24 A kérdező kommentje:
A hatodik az igazat mond. A punk rock az a rock zene egyik legmeghatározóbb műfaja.
2018. júl. 19. 12:48
13/24 anonim válasza:
#11 Jó a Slayer és a Metallica, de szerintem nem jobb mint a Ramones vagy a Clash. Ez teljesen szubjektív dolog.
A punk nélkül nem létezett volna jó rockzene a 80-as években, csak a Bon Jovi-Europe féle hajmetal, ami szellemileg majdnem meggyilkolta a rockzenét.
2018. júl. 19. 13:06
14/24 Mojjo válasza:
@13: Hát igen, majdnem az volt a végső visszaszámlálás a rockzenének...
2018. júl. 19. 13:07
15/24 anonim válasza:
#14 A "grunge" (ami nem egy zenei műfaj, csak egy újságírói skatulya) korszak egyértelműen jobb volt, mint a 80-as évek (persze csak a mainstream tekintetében).
2018. júl. 19. 16:14
16/24 Mojjo válasza:
@15: Azt hiszem, nem biztos, hogy átment a poén a #14-ben... :)
2018. júl. 19. 23:32
17/24 anonim válasza:
#16 Tudom hogy ironikusan értetted, de én tényleg úgy gondolom hogy a rockzenére a legnagyobb veszélyt pont a mainstream siker jelenti.
2018. júl. 19. 23:53
18/24 Mojjo válasza:
@17: Nem, nem ironikusan értettem. Szimpla szóvicc volt, az Europe unalomig ismert számának címével, "The final countdown".
Amúgy nem hiszem, hogy túl nagy veszélyt jelentene bármilyen stílusra a mainstream.
2018. júl. 20. 00:21
19/24 anonim válasza:
#18 Bocsi, picit paranoiás vagyok és mindenki szavaiban az ironiát keresem.
2018. júl. 20. 02:01
20/24 anonim válasza:
Hát akkor, kérdező, egy csónakban evezünk, bár én goth lány vagyok.
A zeneproblémát meg lehet oldani egy jó fülhallgatóval, s egy idő után a hülye megjegyzéseket a külsődre már észre sem fogod venni. Tudom, hogy ez olyan hihetetlenül sablonos szöveg - de igaz. Csak időbe telik.
Ha meg az emo tíz éve kiment a divatból, akkor csak annyit tudok mondani, hogy a goth meg legalább harminc éve 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!