Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is rettentően...

Szerintetek is rettentően túlértékelt együttes az AC/DC?

Figyelt kérdés

Régen szerettem őket, de azóta rájöttem, hogy százezerszer jobb zenék vannak náluk. Idegesítő és unalmas - ezzel a két szóval tudnám leginkább jellemezni a zenéjüket. Semmi változatosság, mindig ugyanaz a "herélt papagáj" hang, unalmas zene...És nagyon túl vannak értékelve.

Nektek mi a véleményetek a bandáról? Hardcore ACDC fanok és trollok kíméljenek. Szerintetek is túl vannak értékelve?

2018. júl. 6. 12:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igazából külön-külön hallgatva a dalaikat még az "elmegy/jó" kategóriába sorolom, de albumon már nagyon unalmassá válik.
2018. júl. 11. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki AC/DC fan az már trollnak számít? Nekem a kedvenc együttesem már 8 éve, valóban van pár gyenge számuk de minden albumjukban van legalább 4-5 szám amit bármikor meghallgatok. Nem hiszem hogy létezik olyan együttes vagy előadó akiknek az összes számuk tökéletes.
2018. júl. 26. 02:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy az Acdc fanok trollok lennének. Azt írtam, hogy "hardcore AC/DC fanok VAGY trollok kíméljenek." Én is szeretem az együttest, igaz, csak külön-külön, albumon szerintem már nagyon unalmas.
2018. júl. 26. 21:19
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
A legtúlértékeltebb zenekar a világon, emellett valószínűleg minden idők 10 legrosszabb zenekarának egyike.
2018. szept. 2. 20:57
 15/18 BruceStark ***** válasza:
100%

1977 és 1980 között kiadtak négy, mai napig rendkívül tökös és dekadens rock and roll-lemezt (Let There Be Rock, Powerage, Highway to Hell és Back in Black), amik teljesen megérdemlik a dicséretet és olyan egymástól eltérő zenekarokra voltak hatással, mint a Megadeth és a Pixies.

Ha a Back in Black után feloszlottak volna, akkor jogosan tartanák őket olyan nagyra, mint ma, viszont mivel a fekete lemez óta kizárólag rosszabbnál rosszabb albumokat adtak ki, szerintem is túlértékeltek, DE egyáltalán nem egy rossz zenekar, régen meg egyenesen nagyszerű volt.

2019. ápr. 14. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a zenekart, de aláírom, hogy túl van értékelve. Jó dalaik vannak, de azért nem olyan nagy durranás, mint ahogy be vannak állítva. Vannak náluk egymilliószor jobb rockzenekarok. Azzal egyetértek, hogy minden daluk egyforma.
2019. júl. 4. 10:48
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is erősen túl van értékelve!
2021. jún. 16. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
40%
az egyik legrosszabb rockegyüttes, amit életemben hallottam. Az „énekesük” vernyákolása számomra elviselhetetlen.
2021. okt. 1. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!