Ti mit gondoltok a Bee Gees együttes zenei munkásságáról?
#2, ez nem egészen így van. Ha belegondolsz minden korszakban megvolt a réteg, aki ezt állította, amit most te, leegyszerűsítve: "a mai sz*r, a régi az igazi". DE ennek ellenére eddig kivétel nélkül minden évtizedből maradtak fenn előadók, akik hírneve jóval túlélte őket. Nem lesz kivétel a mostani évtized sem.
Az, hogy egy előadó felejthető, és kevés ideig felkapott nem a mai kor sajátossága. Ez mindigis jellemző volt.
Önmagában az a megnevezés, hogy "mai" nem hordoz semmiféle degradáló jelentést, ugyanúgy, ahogy önmagában az sem érdem, hogy valami régi.
Személy szerint nekem nagy kedvenceim, tetszik a zenéjük.
Én is sokra tartom őket és ahogy az előttem is írták letettek az asztalra sok maradandót.
Azért össze sem hasonlítható a mai Rihanna, meg Taylor Swift slágerekkel.
Annak idején Beatles, Bee Gees, ABBA mentek a diszkókban is, nem az ilyen dubstep féle kommersz, populista zörej, amit személy szerint én csak tömény alkohollal tudok úgy ahogy tolerálni ideig óráig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!