A Ghost együttes kimondottan sátánista, vagy csak ez a fedő sztori?
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 18:05
1/9 anonim válasza:
vicc az egész.. dehogy sátánisták
2/9 anonim válasza:
Gondolkodók. :) Az egyik Névtelen Ghoul azt mondta, hogy a banda Sátánista, a témáik és a zenéik atmoszférája teljesen az, de mint egyéni tagok nem mondaná biztosra. Azt mondta lehet valamelyik tag Sátánista, de ő nem tud ilyenről, önmagát igazságkeresőnek tartja, ezért nem hisz sem istenben sem sátánban.
Inkább a katolicizmus ellen vannak, ugyanakkor a vallás varázslatossága mellett, ez az amit a zenéjükkel a hallgatóknak akarnak adni.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második üzenetet, egyébként nagyon el tud varázsolni a hangulat melyet teremtenek, én egyébként Lavey féle sátánistáknak mondtam volna őket, ugye őket is ez a sajátos gonolkodás, filozofálás jellemzi, csak biztosra akartam menni. Mégegyszer, köszi.
2018. máj. 15. 21:21
4/9 anonim válasza:
Most miert lettem lepontozva? Az egesz metal mufaj egy vicc, ne vegyétek mar komolyan.. (mondom ezt metalhead-ként)
5/9 A kérdező kommentje:
Mert szerinted a rappnek több értelme van?
2018. máj. 15. 23:00
7/9 A kérdező kommentje:
Elmondod hogy miért gondolod ezt erről az egészről?
2018. máj. 16. 13:56
8/9 nekem te ne válasza:
9/9 anonim válasza:
Lehet hogy hülye kérdés de ha én katolikus vagyok akkor halgathatok nyugodtan Ghost-ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!