Szerintetek a RISHLOO van olyan jó mint a TOOL?
Mondjuk ahogy egyre többet hallgatom Őket is, úgy egyre kevésbé érzem értelmesnek ezt az összehasonlítást...
De minden esetre én mindkettőt szeretem.
Amikor Toolosabb kedvemben vagyok, de valamiért mégsem azt hallgatom, akkor nekem is a Feathergun a kedvencem :)
De különben a LAGWBAT, holott talán ez különbözik a legjobban a Tooltól.
Amúgy számomra a Rishloo albumok egymás után mindig egy kicsivel jobbak lettek, szóval a legújabbat tartom a legjobbnak és a legrégebbit a "legbénábbnak" (persze azt is szeretem).
Ezt még egy együttesnél sem figyeltem meg, hogy minden új munkájuk egyre jobb lenne (legalábbis számomra).
A Toolnál sem. Tőlük nekem az Ænima az örök kedvenc...
Kár, hogy a Rishloo egyelőre még nem kezdett új album készítésébe. :/
#2 Nekem Tool-tól a Lateralus az örök favorit, meg úgy alapból, azt szoktam örök kedvenc albumomként emlegetni. Érdekes, hogy neked a Feathergun kötődik leginkább Tool-os kedvhez, nekem az Eidolon valahogy Tool-osabb (gondolok most főleg a Tool első két albumára + az EP-re). A Rishloo első albuma nekem valahogy nem fekszik. Nem azt mondom, hogy rossz, mert nem az, de valahogy nem tud megragadni.
Amúgy ha szereted a LAGWBAT-ot, hallgass bele a The Mars Volta albumaiba, különösen a De-Loused at the Comatorium-ba, szerintem tetszeni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!