Szerintetek is rettentően túlértékelt együttes az AC/DC?
Régen szerettem őket, de azóta rájöttem, hogy százezerszer jobb zenék vannak náluk. Idegesítő és unalmas - ezzel a két szóval tudnám leginkább jellemezni a zenéjüket. Semmi változatosság, mindig ugyanaz a "herélt papagáj" hang, unalmas zene...És nagyon túl vannak értékelve.
Nektek mi a véleményetek a bandáról? Hardcore ACDC fanok és trollok kíméljenek. Szerintetek is túl vannak értékelve?
Viszonylag kis százalékát ismerem a diszkográfiájuknak (azokat a dalokat, akiket mindenki más is, meg talán még egy-két undergroundabbat), és azok gyakorlatilag ugyanaz az egy dal. Az az egy dal meg nem annyira jön be, szóval ilyen értelemben én sem értek egyet a hype-pal, de amúgy értem, hogy miért népszerűek, akinek tetszik a hangzás, és nem bánja az egyhangúságot, annak nagyon fun cucc lehet.
(pls senki nem pontozzon le azért, mert hurr durr, X éve a szakmában vannak; az, hogy valamit sokáig csinálsz, meg az, hogy valamit jól csinálsz, az két különböző dolog)
A Beatles egyáltalán nem túlértékelt, Elvist meg a Rolling Stone magazint leszámítva sosem tartották nagyra. A Led Zeppelin valóban túlértékelt, de közel sem annyira mint az AC/DC, ráadásul nem kettő számból áll a teljes életművük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!