Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is rettentően...

Szerintetek is rettentően túlértékelt együttes az AC/DC?

Figyelt kérdés

Régen szerettem őket, de azóta rájöttem, hogy százezerszer jobb zenék vannak náluk. Idegesítő és unalmas - ezzel a két szóval tudnám leginkább jellemezni a zenéjüket. Semmi változatosság, mindig ugyanaz a "herélt papagáj" hang, unalmas zene...És nagyon túl vannak értékelve.

Nektek mi a véleményetek a bandáról? Hardcore ACDC fanok és trollok kíméljenek. Szerintetek is túl vannak értékelve?

2018. júl. 6. 12:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Én is így vagyok vele. Szigoruan 1-2 zene ami elmegy tőlük, de amúgy tényleg idegesítő egy idő után, egy kaptafa.
2018. júl. 6. 12:46
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Nincs. Pont úgy van értékelve, ahogy annak értékelve kell lenni. Rengeteg tényleg túlértékelt rock “klasszikust” tudnék sorolni.
2018. júl. 6. 13:17
 3/18 A kérdező kommentje:
Miért, akkor szerinted melyek a leg-túlértékeltebb rockegyüttesek? Csak kíváncsiságból kérdezem.
2018. júl. 6. 14:28
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
Egyetértek, volt öt jó lemezük 1976 és 1980 között és kb. ennyi a teljes értékelhető életművük. Szerintem még a Led Zeppelin is túl van értékelve, de közel sem annyira mint az "ácévillámdécé".
2018. júl. 6. 14:51
 5/18 anonim ***** válasza:
15%
hát ha majd te is 40 éve nyomod az ipart ennyi idősen és ilyen lendülettel, akkor majd téged is értékelnek! egyébként nem vagyok nagy rajongójuk. pár számuk tetszik csak!
2018. júl. 6. 15:22
 6/18 anonim ***** válasza:
35%
Az természetesen tiszteletreméltó, hogy ennyi ideje nyomják a rock 'n' rollt, de én sokkal többre tartanám őket ha a Back in Black után felbomlottak volna és akkor megkíméltek volna az olyan szörnyűségektől, mint a Thunderstruck (pedig a Razors Edge már egy majdnem jó album).
2018. júl. 6. 16:56
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

Viszonylag kis százalékát ismerem a diszkográfiájuknak (azokat a dalokat, akiket mindenki más is, meg talán még egy-két undergroundabbat), és azok gyakorlatilag ugyanaz az egy dal. Az az egy dal meg nem annyira jön be, szóval ilyen értelemben én sem értek egyet a hype-pal, de amúgy értem, hogy miért népszerűek, akinek tetszik a hangzás, és nem bánja az egyhangúságot, annak nagyon fun cucc lehet.

(pls senki nem pontozzon le azért, mert hurr durr, X éve a szakmában vannak; az, hogy valamit sokáig csinálsz, meg az, hogy valamit jól csinálsz, az két különböző dolog)

2018. júl. 6. 19:29
 8/18 A kérdező kommentje:
Én is tisztelem őket, hogy ennyi ideje nyomják a rockot, de attól még nem fogom megszeretni őket.
2018. júl. 7. 16:10
 9/18 anonim ***** válasza:
15%

Elvis, Beatles, Led Zeppelin

2018. júl. 7. 22:04
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

A Beatles egyáltalán nem túlértékelt, Elvist meg a Rolling Stone magazint leszámítva sosem tartották nagyra. A Led Zeppelin valóban túlértékelt, de közel sem annyira mint az AC/DC, ráadásul nem kettő számból áll a teljes életművük.

2018. júl. 7. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!