Elektromos gitár erősítő hiba?
Nemrégen elkezdtem gitározni, meg is vettem a cuccokat. Minden faszán ment, amíg a mai nap az erősítőm (Marshall MS-4) rosszul kezdett el működni. Konkrétan olyan, mintha magától átváltana a tiszta és egy durván torzított csatorna között (de szinte másodpercenként váltogat), vagy én nem tudom... Hozzáteszem, tegnap rendesen működött, azóta nem történt vele semmi, amitől meghibásodhatott volna.
Már a visszaküldést latolgatom..
(Igen, lehet mondani, hogy miért vettem ilyen mini erősítőt, de az az indokom, hogy kifutottam a keretből és én úgy tudom, hogy as Marshall jó cuccokat gyárt.)
A Marshall jó cuccokat IS gyárt, ez inkább a vicc kategória a 3 collos hangszóróval meg a 75 centbe kerülő végfok ic-vel.
Ha garanciális, vidd vissza.
Az 10ezer körüli összeg, amibe kerül, nem nagy pénz, de ennél azért komolyabbat is vehettél volna használatban.
Nem mondod komolyan, hogy gyakorló erősítőnek 10 ezer forintért vettel egy MS-4-et, csak mert Marshall??
Én a videón hallható erősítőt 15 ezer forintért vettem használtan. Igaz nem is Marshall...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!