Melyik erősítő lenne a legjobb rockhoz?
1,Marshall Code 100 gitárkombó
2,Boss Katana 100 gitárkombó
Elsősorban rockot szeretnék játszani.Itthoni játékra és kisebb-nagyobb fellépésekre is egyaránt.
Attól függ, rock alatt mit értesz. A surf music is rock, meg a hard rock is vagy a grunge is. És nagyon más kell hozzájuk hangszeresen.
Nekem személyes tapasztalataim a Katanával vannak, volt pár alkalmam az utóbbi időben nyúzni 50-est, meg 100-ast is. Azon kívül, hogy időtlen időkig el lehet játszogatni a beállításokkal, tiszta csatornán igen jól muzsikál. Szó szerint. Viszont torzítotton nekem nagyon műanyag volt a hangja. És ezt már hallottam jópár másik embertől is.
Részemről minél többet használtam, minél tovább nyúztam, annál jobban érződött, hogy ez nagyon műhang. Szóval ha ilyen irányba mennél el a zenével, én nem javaslom.
Hozzáteszem, rengetegen imádják a Katanát. Szóval nem kell rám hallgatnod, inkább menj el egy hangszerüzletbe és próbáld ki te magad.
A Marshallról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!