Miért nem tudom egyszerre énekelni és zongorázni?
Az all of me-t tanulom zongorán,és akartam hozza énekelni.(a youtube felvételre simán megy ).
Viszont amint elkezdtem volna rögtön összezavarodtam . (Az a durva hogy jó hangokat nyomtam le de teljesen össze-vissza ritmusban. Hirtelen azt sem tudtam mit játszok :c )
Már egy órája próbálom kb 0 fejlődéssel. Ilyen még sohasem volt ,a Crazy in love című számot amint megtanultam,tudtam is hozzá énekelni .
És az All of me eleje már fél éve benne van a kezemben,csukottt szemmel is tudom.(Szóval nem az van hogy nem elég rutinszerű )
DE! NEM TUDOK HOZZÁ ÉNEKELNI
(vagyis 1 óra alatt eljutottam arra a szintre hogy kettőször tudom csak lenyomni az akkordokat a 3 helyett és CSAK úgy tudok énekelni .)
Miért? Elrontottam valamit a ritmusban? Egyszerűen nem értem ha kívülről fújom az elejét akkor miért nem megy .
Az számomra nem opció , HA KELL ELZÁROM
MAGAM A SZOBÁMBA AMÍG NEM SIKERÜL .-.
Csak nemtom hogy xD
Jól értem, simán csak akkordozgatsz és az alá próbálsz énekelni?
Egyébként igen, a kotta segíthet, de ha tudod az éneket, meg a zongorát is fejből, egyszerűen csak kottázd le magadnak mindkettőt, és nézd össze. Lehet, az egyiken módosítanod kell, hozzáigazítani a másikhoz. De ehhez nem árt látni. Szóval szerintem kottázd le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!