Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magamtól meg tudnék tanulni...

Magamtól meg tudnék tanulni az inerneten zongorázni?

Figyelt kérdés
Az az egyik álmom, hogy megtanuljak zongorázni, de zongoratanárral egy óra nagyon drága (ahol én néztem ki, ott 4500 Ft 40 perc és annyit nem szeretnék érte fizetni) szóval, ha internetről tanulnék az hatásos lenne? (Csak akkor vennék szintetizátort, ha ez sikerülhetne)

2018. febr. 27. 14:42
 1/5 Mojjo ***** válasza:

Természetesen. Tele van az internet oktatóvideókkal/oldalakkal. Tanárral egyszerűbb és biztosabb, de magadtól is meg lehet. Itt a 4-es hozzászólásomat olvasd el és fordítsd át gitárról zongorára:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__8997083-ott..

Teljesen és pöccre ugyanezt tudnám elmondani zongorával is, amit ott elmondtam.

2018. febr. 27. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Ő is netről tanult és már grammyje is van jazz kategóriában. Hajrá!

https://www.youtube.com/watch?v=Qgtoib4q0k0&t=2222s

2018. febr. 27. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem feedback nelkul nagyon mellekvaganyra kerulhat a zongorazasod. Szerintem legalabb havonta egyszer mutasd ned valakinek hogy haladsz.
2018. febr. 28. 10:02
 4/5 anonim válasza:

Igen de hihetetlen kitartás kell hozzá. Én tanárral tanulok(az iskolában így olcsóbb) és ha új darabot veszünk akkor van,hogy csak azért szenvedem végig a 60 percet mert ott van a tanár. Naponta egy órát gyakorlok, ennek ellenére ha túl nehéz a darab és még leolvasni is tiszta kínlódás akkor inkább hagyom a francba és kezdek valami mást vagy csak játszom amit eddig tudok. De ha képes vagy önerőből megtanulni kottát olvasni,és tényleg rászánsz napi min. fél órát akkor menni fog

Hany evés vagy amúgy?

2018. febr. 28. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
16 leszek
2018. márc. 15. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!