Szerintetek késő 16 évesen elkezdeni zongorázni?
Figyelt kérdés
Az az egyik álmom, hogy megtanuljak zongorázni, nincs itthon zongoránk, de ha el tudnék járni zongoraórákra, akkor összekaparnám a pénzt egy szintetizátorra. Sokaktól hallom, hogy kiskorban lehet csak elkezdeni, és most nem sikerülne már. Szerintetek még érdemes elkezdeni?2018. febr. 26. 21:03
1/3 Mojjo válasza:
Én 30 éves korom után kezdtem. Világhírű zongorista nem leszek, de hobbiszinten csak a szabadidőm szab határt a lehetőségeknek. 16 évesen röhögve el lehet még kezdeni. De fel is cserélheted a számjegyeket: 61 évesen is simán el lehetne kezdeni. Aki olyasmit mond, hogy 16 évesen késő, szimplán nem tudja, mit beszél. Szóval hajrá!
2/3 anonim válasza:
Így van, kezdd el nyugodtan, (szinte :) ) semmiről sem maradtál le, nagyon sok örömöd lesz még benne! Sok sikert!
Én is ismerek olyat, aki felnőttként kezdte és nagyon szerette, én magam meg a gitározást kezdtem olyan idősen, mint te, és nagyon nagy örömömet leltem benne! (Mostanában nem gyakorlom, de akármikor elővehetem újra. :) )
3/3 anonim válasza:
Ez nem olyan, mint az élsport, ezt sosem késő elkezdeni. Én 20 évesen kezdtem zongorázni (1 éve), és rengeteg gyakorlással meglepő szintre jutottak. Persze 1 év után közel se mondhatom magam profi zongoristának, de jó pár darabot el tudok játszani élvezetesen, és ez remek érzés. Csak akarni kell és menni fog!:) ja és én is a nulláról kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!