Kezdőnek milyen elektromos gitár?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam egy elektromos gitáron. Milyet ajánlotok? Milyen erősítőt? Hogy válasszak? Nem szeretnék rá túl sokat költeni. Van valamilyen videósorozat, amiből megtanulhatok alap szinten? Megéri megtanulni? Mennyire hátrány ha nincsen zenei előképzettségem? Régen akusztikus gitárom volt, pár akkordig eljutottam.2018. máj. 25. 23:19
21/24 Mojjo válasza:
@20: Nyáron összegyűjthetsz annyit, hogy saját pénzből vegyél egy kezdő szettet. Ha látják, hogy ezért dolgozol, az eleve elég meggyőző lehet szerintem. Plusz saját pénzből csak megveheted, hisz őket, meg másokat semmilyen módon nem zavarja (lsd: hangerőszabályzó), aztán bukni legfeljebb te buksz.
22/24 A kérdező kommentje:
Igen , úgy mondtam el nekik, hogy erre szeretnék gyűjteni.
2018. máj. 28. 13:48
23/24 A kérdező kommentje:
Még azt is mondtam nekik, hogy ha véletlen nem használnám, akkor ott az az opció , hogy eladjam. De szerintük senkinek nem kéne.
2018. máj. 28. 14:24
24/24 Mojjo válasza:
Miért ne kellene? Van kereslet a használt gitárokra, és ez az alacsonyabb árkategóriásokra különösen igaz. Meg ha nem is kell, akkor mi van? A te pénzed volt, te buktad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!