Mi a véleményetek az új Arctic Monkeys albumról?
Nekem egyáltalán nem tetszik. Úgy érzem, mintha valami gyenge ötvözete lenne a Last Shadow Puppets és Turner szóló dolgainak. Konkrétan majdnem elaludtam rajta, háttérzajnak jó, de egyáltalán nem ragadott meg, egy szám sem.
Én egyébként az első albumokat szerettem, már az AM sem tetszett annyira, ugyanakkor nincs semmi bajom azzal, ha egy zenekar változik, stílust/hangzást vált, új dolgokat próbál ki. Ezt csak azért írom le, hogy tisztázzam, nem azzal van a bajom, hogy "más, mint régen", hanem azzal, hogy mindentől függetlenül, ha nem is ismerném őket és nem lennének elvárásaim, akkor sem fogott volna meg.
(Így legalább egyáltalán nem bánom, hogy nem megyek idén a Szigetes koncertjükre. Az új számok nem tetszenek, a koncertélmény pedig a VOLT-on is kritikán aluli volt számomra.)
"Sokan írtak a zene alá hogy többször kell meghallgatni"
Ezt azok a rajongók hangsúlyozzák, akiknek szintén nem tetszik az album, csak annyira istenítik a bandát, hogy nem képesek elfogadni, hogy ez most nem lett jó, ezért inkább beleerőltetik magukat és addig hallgatják, amíg hozzászoknak és elhitetik magukkal, hogy igazából ez egy jó album.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!